Pretraži

„TO MI JE BILA NOĆNA MORA“: Kaja Ostojić je trebala da bude pevačica u ovoj grupi

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

Kaja je tada imala samo 16 godina, ali je već počinjala da se bavi pevanjem.Bila sam u srednjoj školi i imala sam 16 godina. Đole je tada tražio novu pevačicu i mi smo se dogovarali. On je upoznao i moje roditelje jer sam bila maloletna. Maltene smo se sve dogovorili. Inače, primetio me je u "3K dur". Ja sam te pesme i krenula da pevam u studiju. Međutim, ja sam bila klinka i nisam znala kako da uklopim školu u sve to. Ni moji kada su malo bolje razmislili nisu bili za to – otkrila je pevačica za Kurir televiziju.

Ona je dodala da smatra da je Vesna, sadašnja pevačica grupe "Đogani", koja je nakon ulaska u grupu stupila i u ljubavnu vezu, a potom i u brak sa Đoletom Đoganijem, bila pravi izbor.

Đole je tako jedan dan mene nazvao, kada sam baš bila u tom nekom raspoloženju u smislu da ne znam kako da mu kažem da bi sačekala sa tim. On je baš u tom trenutku meni rekao da se ispostavilo da njegova igračica super peva i da misli da je bolja varijanta da krene sa njom jer ona zna da đuska. Ja nisam imala pojma da đuskam, to mi je tek bila noćna mora. Tako da nam je u tom trenutku sve leglo i ispostavilo se da nam je najbolja odluka bila da to bude Vesna. Nije mi žao jer u tim godinama nisam znala ko mi glavu nosi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Pre nekog vremena, Đoletova bivša supruga i pevačica grupe Slađa Delibašić je pričala za "Novu" o tome da je imala osećaj da će baš Vesna biti njena zamena.

Bilo mi je nekako čudno kada su oni započeli vezu, ja sam znala da ona želi da peva i da nastupa. Mi smo čak i snimile pesmu "Nikad više" i već tada sam ja rekla Đoletu da će on mene da zameni sa Vesnom, imala sam intuiciju, tačno znam sve šta će se desiti – ispričala je Slađa.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz