Pretraži

,,TO ME JE EMOTIVNO JAKO POREMETILO“: Rada Manojlović ekskluzivno za IDJTV otkrila zašto je nema na sceni

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic
  • Svi ćemo je pamtiti po tome što nam je zaustavila živote i okrenula ih navrat nanos naopačke i što je počeo jedan drugi period, nama nepoznat i neizvestan, što nikako nije dobro ako želimo da planiramo, ne samo budućnost, nego čak i sutrašnji dan. Ipak, optimista sam uvek i u svakoj situaciji u životu, pa i u ovoj. Verujem da ce se u 2021-oj naci nacin da sa ovim živimo normalno, kao i sa svim drugim virusima i problemima koji su se desili čovečanstvu tokom istorije, da ćemo se jednostavno saživeti sa svim ovim i shvatiti da život ne moze da stane – izjavila je Rada i otkrila nam da uskoro planira da prekine period povučenosti, jer sprema novu muziku, koju jedva čeka da predstavi publici.


  • Kada sam ja lično u pitanju, imam nove pesme koje lagano spremam, mnogo mi se svidjaju i mislim da ce početak 2021. biti dobar period da malo razveselim i obradujem i sebe i publiku novim pesmama.

Manojlovićeva je otkrila da se u javnosti nije pojavljivala zbog tragedije koja je zadesila njenu porodicu, koja je nju lično jako potresla, te da joj je prijalo da se skloni od buke koju nosi javni život.

  • Nažalost, zbog porodicne tragedije koja me je zadesila, da je sreće pa da ovu godinu pamtim samo po koroni. Sredinom godine preminula nam je nana, baka po majci, za koju smo sestra i ja bile enormno vezane i koja je bila najvaznija ženska figura u nasem životu, posle smrti mame. Bila nam je oslonac i zamena za mamu 16 godina, tako da smo to bas teško podnele i dosta se povukle, kao što vidite i po meni i po mom učešću u javnom životu i medijskim istupima. Jednostavno, to me je jako poremetilo emotivno i ništa što se dešava oko mene mi nije bilo vazno, a kamoli neki novinski članci i komentari raznih licnosti. Pa čak ni korona. Prijalo mi je da se povučem od svega – izjavila je rada, pa dodala da je ipak optimista po pitanju odvijanja buduće situacije sa koronom.

  • Ipak, kao što rekoh, život ide dalje i uvek ima razloga i energije za osmeh, ljubav, sreću, uspeh i nove pobede. Svima želim srećniju i uspešniju Novu 2021. godinu, da budu jaki, zdravi, da čuvaju i vole i sebe i svoje bližnje, da se ohrabruju, da ne padaju pod uticaj loših vesti, da se sklanjaju maksimalno i od loših vesti i od loših ljudi, da se drže sebe i svoje porodice, ljudi koji im zele dobro, da se smeju, gledaju dobre filmove, serije, čitaju zanimljive knjige, bilo šta što će im nahraniti i ojačati duh, jer, na kraju balade, mi smo sami krojači svoje sreće, istina je da nas život stavlja u razne situacije, ali mi biramo način na koji ćemo se izboriti sa tim. Ne može ti niko ništa ako ga ne pustiš. Zato svima želim glavu gore, osmeh na lice i idemo dalje – zaključila je Rada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz