Pretraži

,,TO JE SAMO DO MENE“: Slađa Delibašić progovorila o ljubavnom trouglu u kom je bila i supruzi bivšeg muža

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ djoganivesna/ sladjadelibasic

Iako je muzičkom scenom harala devedesetih godina, u poslednje vreme se povukla iz javnog života. O velikoj popularnosti više i ne mašta, a sada trenutno vodi jedan vrtić 

– Okrenula sam se nekim drugim stvarima i pokrenula svoj privatni biznis, otvorila sam vrtić, što je dobro za budućnost moje dece. To bih preporučila i svim kolegama, da malo počnu da razmišljaju o nekom biznisu i da svako od njih uradi nešto u životu, da ne čekaju svaki vikend da bi zaradili – naglasila je ona.Budući da važi za jednu od najzgodnijih pevačica, Slađa je otkrila da li joj se i dan-danas udvaraju muškarci. S obzirom na to da se o njenom ljubavnom životu mnogo spekuliše, pevačica je otkrila i kakav je njen trenutni status.

  • Nešto me je zamađijalo sigurno što se ljubavi tiče. Imam jednog svog školskog prijatelja, slučajno smo se sreli nedavno. Viđamo se, odemo negde na ručak, pričamo o životu. Iskreno, meni to prija jer je čovek koji je ispunjen i ostvaren. Imam samo mog najboljeg prijatelja i to mi je sasvim dovoljno – rekla je Slađa i dodala: 

  • Ima ih uvek, većinom su to samo pohvale. Ipak ja nisam taj tip, ne volim telefon, sve me to zamara i poruke i ta napetost. Telefon me je stvarno umorio. Od marta imam svoj ritual, lepo mi je i tako sam mirna bez svih tih društvenih mreža i telefona, koji su mi bili najveći nemir.

Slađa Delibašić progovorila je i o odnosu s Vesnom Đogani, sadašnjom suprugom njenog bivšeg muža…

  • Nismo baš kao sestre, ali bile smo nekada. Sve je do čoveka i njegove duše, a dobro uvek pobeđuje sve. Ostvarena sam, zašto ne bih preko nečega prešla? Čujem dosta negativnih komentara i čujem dosta toga na račun te priče, ali ja živim svoj život. Oprostiću sve, a da li ću zaboraviti, to je samo u meni i do mene – kaže Slađa.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz