Pretraži

,,TO JE KAO DA GLUMAC IGRA PRED PRAZNIM POZORIŠTEM“: Relja otkrio zbog čega mu je najviše krivo (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Pevač bez oklevanja ističe kako beogradske ulice nikada nisu bile i neće biti "samo ulice" za njega i kako svaka ima poseban značaj.



– Ni jedna ulica u BG-u za mene nije samo ulica, svaka ima neki značaj, svuda mi se nešto ili zabavno, gotivno, tužno ili srećno desilo. U suštini, ja sam dete Novog Beograda, a na Vračaru sam zadnjih 5-6 godina, tako da su moje vožnje zadnjih par godina ovim ulicama, a tu mi je i studio blizu – rekao je on.

S obzirom na to da je ovo leto izbacio duet sa Rastom ,,Genge" na koji su fanovi toliko dugo čekali, kao i da je ovaj hit obeležio mesece za nama, Relja ne krije tugu što svoju najnoviju numeru nije mogao da prezentuje publici na pravi način, tačnije uživo, na nastupu. 

– Uvek je bez tog feedback-a čudno, to je kao da glumac igra pred praznim pozorištem. Ali opet postoji neka reakcija. Tu su društvene mreže, ljudi pišu, gledaju, ipak imaš osećaj da je neka pesma prošla ili nije. Ali ne mogu da lažem, jedva čekam da to pevam uživo – izjavio je Relja za naše kamere. 

A šta je to još rekao ekskluzivno za IDJTV možete pogledati u novom izdanju IDJHOT emisije koja se emituje petkom u 18 časova na IDJTV kanalu, a premijera na YouTube-u ponedeljkom u 12 časova. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz