Pretraži

„TO JE BIO TEST I ZA NJU“: Severin o reakciji njegove devojke nakon susreta sa Popovskom (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Ljubavni život mladog izvođača već duže vreme intrigira javnost, posebno nakon što je javno tokom takmičenja priznao da mu se Teodora Popovska ranije sviđala.



Nakon toga, Severin i tiktokerka zapratili su se na Instagramu, a čak su se susrelii upoznali u jednoj od naših emisija.

Iako je sve ostalo na tome, fanovi na mrežama su ih često spajali, a pojedini i osuđivali jer Janjetović već duže vreme ima devojku, a on je sada otkrio i kako je na to reagovala njegova devojka, kao i šta je to što mu ona najviše zamera.

Zbog komentara sam i radio to. Privukla se pažnja, bili to dobri ili loši komentari. Tu kao profesionalac ne treba da se previše obazirem na komentare, već da gledam svoje postupke kako i šta radim i iz kog razloga. Ja znam zašto sam to uradio – započeo je on i dodao:

Screenshot: Instagram/itseverin

Screenshot: Instagram/itseverin

 

Devojka mi najviše zamera kad sam nepromišljen pa nešto uradim po svom. Tvrdoglavost mi jeste mana, ali ona je razumna i sa njom mogu sve da se dogovorim. Za sve one koji se pitaju, upravo zbog toga sam i dalje u vezi. Najbitnije je naći osobu koja se poklapa sa tobom i osoba koja će biti tu i u dobru i u zlu, jer ako nije, onda nije prava osoba. Ovo je bio i test za nju, tako da sam svakkao dokazao da je i ona prava devojka za mene – objasnio je Severin.

Pogledajte novo izdanje emisije IDJHOT i saznajte koliko je IDJShow uticao na Severinov život i kako sada izgleda njegova svakodnevica:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz