Pretraži

,,TO ĆE SE REŠITI KADA SHA IZAĐE“: Tara Simov stigla na sud!

Showbiz
0
Photo: Instagram/ tarasimov

U pitanju je suđenje povodom incidenta koji se dogodio pre nekoliko godina, kada je straleta zajedno sa još tri devojke, prema Tarinim tvrdjama, fizički napala Simovu i ošišala je makazama na ćelavo, te potpuno nagu ostavila na parkingu.

– Unakazalia me je kada sam imala 18 godina. Ostavila me sa trajnim fizičkim i psihičkim posledicama. Sve mi je ovo jako stresno, od stresa sam počela da mucam – rekla je Simova, pa dodala:

  • Ovo je prvo suđenje posle četiri godine, nije mi jasno iz kog razloga sve ovo toliko dugo traje. Nadam se da će se danas sve to rešiti. Bliži se zastarenje slučaja, sad u julu mesecu. Ostale su posledice i traume, uopšte mi nije lako. Volela bih da moja pravda izađe na videlo – kazala je Simova za medije. 


Inače, Tara je ranije za medije izjavila da se čula sa starletom neko vreme, nakon što je bila isprebijana.

  • Čule smo se i to na njenu inicijativu, izvinila mi se. Rekla je da joj je žao i da je sve trebalo drugačije da se desi. Mi znamo šta je pozadina svega toga, ali to nema veze sa suđenjem, ono će biti kada bude trebalo da bude i to je to – rekla je Tara nedavno za javnost. 

Tara je prokomentarisala i poslednje detalje o njenoj vezi sa reperom Sha, sa kojim je uplovila u romantičnu vezu tokom učešća u rijalitiju u kom se takmičila, koji je nedavno platio Tarinu kaznu u iznosu od 50.000 evra, koju je dobila nakon što je diskvalifikovana iz rijalitija. 

  • Tu sam za Nenada. Nisam htela da preuzme moj dug, to će se rešiti kad on bude izašao. Ne može niko da preuzima ugovor bez moje dozovole. Ne može da se omogući to bez mog potpisa – rekla je Simova.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz