Pretraži

,,TIŠTI ME I BOLI KAO DUBOKA RANA“: Jelena Karleuša javno otvorila dušu (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Iznenadna smrt Đoleta Balaševića ceo region je ostavila u šoku, a ovim povodom se ponovo oglasila i Jelena Karleuša.



Ona je stala u odbranu pomenutog kantautora, s obzirom na to da je javnost ostala podeljena sa komentarima nakon njegove smrti. 

Karleuša se veoma emotivno i iskreno obratila celoj javnosti sledećim rečima: 

  • Ostalo mi je još nešto na srcu, vezano za Đorđa Balaševića. Moram ovo da napišem, tišti me i boli kao duboka rana. Dobri narode, da nikada niste zaboravili činjenicu da je veliki Đorđe Balašević bio satanizovan godinama i decenijama u srpskim medijima, da su ga vređali, nazivali pogrdnim imenima, izvrtali njegove reči, nazivali ga izdajnikom. Isti ovi koji sada skupljaju klikove licemernim naslovima o njemu i njegovoj veličini. On nije bio pesmi, on je bio čitav jedan drugi svet. U njegovom svetu, dobar čovek se nije držao u šaci, nije se plašio, bio je slobodan. Zato ga je bagra mrzela. A znate zašto ovo pišem? Ja smatram da smo za to mi kao narod krivi. Zašto smo ćutali na sve to. Zar smo takve pi*ke? – poručila je Jelena, pa dodala: 

  • Zašto ove ovce gledamo kako ona ispred nas gine i poslušno bez otpora napravimo korak napred? Ko je sledeći za klanje? Zar ej jedna glupa plavuša sa velikim si*ama jedini lav koji se ne plaši da kže istinu o nama? Sramno je to ljudi , sramno. Mi ljude poput Đorđa Balaševića i mnogih drugih velikana nismo zaslužili. Nismo dostojni – zaključila je ona. 

 

Screenshot: Instagram/ karleusastar

Screenshot: Instagram/ karleusastar

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz