Pretraži

,,TIKTOK DOVODI DECU U ŽIVOTNU OPASNOST: Angel Tatjana iskreno o popularnoj društvenoj mreži (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

– TikTok ne koristim, sačuvala sam moje ime da neko ne bi otvorio nalog u moje ime. Ne koristim ga, pokušala sam kad mi je delovala kao normalna aplikacija, apsolutno sam antitalenat za to skakanje ispred kamere – priznala je ona.

Angel Tatjana je primetila da pomenuta društvena mreža ima loš uticaj na mlađu publiku.– Mislim na decu koja tek idu u osnovnu školu. Apsolutno nisam fan TikToka i smatram da je to društvena mreža koja nažalost toliku štetu pravi decu da bi trebalo da se ugasi – istakla je ona, pa navela nekoliko primera zbog čega ima takvo mišljenje o TikToku.

– Postoji nekoliko primera, jedan je "challenges" koji kod nas možda nisu toliko popularni koliko su u Americi. Prilično su bolesni, dovode ljude ili decu u životnu opasnost. To je stavljanje prsta u utičnice, otvaranje nekih stvari koje fizički nekome mogu da štete. Na drugoj strani deca uče da poziraju na način na koji treba odrasla osoba. Taj narcističan način snimanja. Za mene jedno dete ne treba da dolazi s tim u dodir, ali nažalost njihovi uzori su TikTok zvezde. Deca znaju da koriste tu društvenu mrežu, uče kroz nju. Ta društvena mreža pravi materijal koji završava na mrežama gde mi ne želimo – objasnila je.

Pogledajte novo izdanje emisije "HOT ID" u kojoj je jutjuberka takođe govorila na temu motivacije, zavisnosti, krindža i budućnosti:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz