Pretraži

„Ti si živa vatra“: Luna Đogani zaigrala rame uz rame sa poznatom pevačicom, pa izazvala haos na društvenim mrežama (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Poznata influenserka Luna Đogani i pevačica Zorana Mićanović su jednom objavom na Tiktoku izazvale pravu pometnju, a fanovi ne prestaju sa komentarima.

Lunu Đogani smo videli i u ulozi pevačice, glumice i rijaliti zvezde. Ipak, u poslednje vreme ona se najviše ističe kao influenserka.

Ona je nedavno, sa svojim suprugom Markom Miljkovićem, pokrenula emisiju na njihovom Jutjub kanalu pod nazivom „Bunker“, a do sada su im gostovale brojne zvezde sa naših prostora, kao i Lunini i Markovi bliski prijatelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Pored Jutjuba i Instagrama, popularna influenserka je aktivna i na TikToku, na kom je prati više od 80 hiljada ljudi. Luna na ovoj platformi deli brojne detalje iz porodičnog života, ali neretko isprati i brojne viralne trendove, a sada je jednim klipom sa popularnom pevačicom Zoranom Mićanović uspela da privuče veliku pažnju fanova.

Naime, Zorana je nedavno bila gost u Luninom podkastu, a izgleda da su se njih dve veoma opustile u studiju, pa su na kraju zaigrale kolo uz jednu od pesama kojom se pomenuta pevačica proslavila.

I dok je Luna za svoju odevnu kombinaciju odabrala cvetnu haljinu sa spuštenim rukavima i izraženim dekolteom, Zorana se odlučila za crnu suknju i belu majicu koju je ukombinovala sa crnim štiklama.

Ovaj video je naišao na brojne pozitivne reakcije fanova, a komentari su se samo nizali:

„Samo veselo lepotice“, „Bravo, slatki, e tako se to radi, samo veselo“, „Luna ti si živa vatra. Pozdrav za Zoranu“, „Lunči moja, lepo, veselo“, „Koliko ima harizmu naša kraljica, Bog je poživeo“, bili su samo neki od komentara ispod videa.

 

@lunadjogani96 Požuriiii Draganeeeee👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️ @Zorana Micanovic 🥰 #fyp #bunker ♬ Zorana Micanovic Vecera KAFANSKO VECE – KAFANSKO VEČE

Podsetimo se, nedavno je Lunin gost u „Bunkeru“ bila i njena majka, pevačica Anabela Atijas, a influenserka je tom prilikom i sa njom snimila jedan video za Tiktok.

Naime, majka i ćerka su „ispoštovale“ trend koji simulira „borbu“, odnosno raspravu između dve osobe, a tema oko koje su se njih dve „svađale“ bila je to što Luna viče na svoju stariju naslednicu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz