Pretraži

TI MRŠAVA, A SEBE ZOVEŠ KITOM: Trudnu Sofiju Milošević isprozivali zbog priznanja da se mnogo ugojila, evo kako im je ona odgovorila (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/sofijamilo

Sofija je pozirala na obali mora držeći rukama svoj trudnički stomak, a u opisu slike je stavila emotikon kita kojim je aludirala na svoje kilograme budući da se ugojila u drugom stanju.

Nakon te objave usledili su brojni komentari, u kojima su joj pojedini zamerili na takvoj objavi.



  • Sofija, opisi ti nisu duhoviti, već šalješ pogrešnu poruku. Ti, mršava osoba, sebe zoveš "kitom" zato što si nabacila par kilograma u trudnoći, a devojke koje te prate i ne mogu ni da sanjaju da dostignu tvoju kilažu, kako treba da se osećaju? – napisao joj je pratilac.

Miloševićeva nije želela da ostane dužna, pa je rešila da odgovori.

  • Pišem kako se trenutno osećam. Nisam nabacila par kilograma, već petnaest. Trudnoća je najlepša stvar na svetu i koliko god uživam u njoj neobično mi je kada se otežano krećem, na primer. Ova tvoja poruka je odraz onoga kako se ti lično osećaš, osoba koja očigledno ne voli sebe jer ne može da napiše svoje mišljenje sa svog profila – profilna slika ti je, čini mi se Barbika? Tešiš savršenstvu? Hm? – uzvratila je Sofija.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐳 on the shore😆 @mo_premiere

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Aug 10, 2020 at 8:04am PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz