Pretraži

„TI BUDI BUDALA, NEMOJ BITI GOSPOĐA“: Darko Lazić oštro odgovorio na prozivke bivše verenice

Showbiz
0
Photo: Instagram/gagicmarina

S obzirom na to da se na svadbi pojavila Darkova bivša supruga Ana Sević, kao i da je venčanju prisustvovala njihova zajednička ćerka Lorena, mnogima je zapalo za oko to da pevačeva bivša verenica Marina i njihov sin Aleksej nisu prisustvovali.



Marina se nekoliko dana nakon svadbe oglasila i navela da sina nije pustila, zato što je bio pozvan dan pred svadbu, a oni su imali unapred isplaniran odmor, kao i da je Darka kontaktirala nekoliko dana ranije da vode sina kod lekara, a on se nije pojavio.

Međutim, sada se Darko oglasio i demantovao njene navode i naglasio da je ona bila pozvana na isti način kao i Ana Sević.

Ja nikakav problem nemam, ja sam rekao: "Ti ako hoćeš slobodno dođi", ona je rekla: "Ne pada mi na pamet", ja sam je opet opravdao na neki način, kad su pitali novinari zašto nije Aleksej tu. Na dan pred svadbu, kada sam rekao da ću da obučem odelo, ona je rekla zašto odelo, pa kao za svadbu, a kao pa ne može ne dam dete i to je to. Boli me uvo za tvoju svadbu. Dobro, reko ti budi budala nemoj biti gospođa. Ana je ispala jedna velika gospođetina. Posle svega pokazala je koliko je velika, iskreno moram to da pohvalim, i eto tako. Bukvalno je mogla da dođe lepo bez ikakavog problema, brate imamo dete, čak se ona i Kaća lepo slažu i lepo komuniciraju, sad odjednom ti napraviš zaebanciju, to dete je trebalo da bude tu i to je to. Znaš kako ja nisam hteo da pravim zaebanciju i kažem sve će doći na svoje i kao što je došlo i sa Anom, proći će malo godina i sve će biti ok – rekao je Darko za Scandal.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz