Pretraži

,,THCF KROZ GODINE“: Muzički dvojac podelio uspomene od tinejdžerskih dana do danas (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Promo

Muzički dvojac je napravio mali vremeplov na svom Instagram profilu, gde su okačili serijal slika nastalih od 1996. do 2021. godine. Na taj način su pokazali kako su izgledali i koliko su se promenili za više od dve decenije.

  • THCF kroz godine ‘96 , ‘00 , ‘02 , ‘04 , ‘08 , ‘09 , ‘18 , ‘19 , ‘21…. Niko kao mi i dalje smo THC, pravite se k’o da ne znate! – naveli su oni u opisu objave, koju možete pogledati OVDE.

Na slikama se može videti kako su se družili u tinejdžerskom periodu života, kako su zajedno nastupali i snimali pesme i spotove, ali i kakav je njihov život od kada imaju svoje porodice, koje su proširili.Bore i Stefan su imali dobru proteklu godinu kada je reč o njihovom privatnom životu. Borko Vujičić Bore je u februaru dobio prvo dete, ćerku Milu, koju je na svet donela njegova supruga Milica. Stefan je nedavno u IDJHOT Vlogu otkrio da on i njegova supruga Marina čekaju drugo dete, te da će njihova naslednica Zoja dobiti seku.

Kada je reč o muzici, oni su u 2021. izbacili novi album "Beogradsko najfinije" koji broji 15 pesama, a reakcije publike su bile neverovatne prema njihovim rečima. Na albumu su pesme "Roze zlato", "Zurich" sa Zozom, "Šta im je", "Pravite se k'o da ne znate", "Pismo familiji", "Nigde vas nema", "Nema šta da pričamo mi", "Nabodi ga", "Bor", "Beogradsko najfinije", "Ceh", "Definicija repa", "Gru", "Monza" sa Zozom i "Uvek gazda nikad sluga" sa Tompeom. Takođe, u januaru 2022. THCF je objavio četiri bengera sa Kristianom Floreom, a u pitanju su: "Blocka", "Caviar & Cartier", "Mrtav pijan" i "Pantera" u okviru zajedničkog mini-albuma.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz