Pretraži

„Napravićemo najveći šou ikada“: Teya Dora sabrala utiske nakon pobede na PZE, pa otkrila kako se oseća

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć je održano finale „Pesme za Evroviziju 2024“ na kojem je Srbija odabrala svog predstavnika na prestižnom muzičkom takmičenju „Evrovizija“ koje se ove godine održava u Malmeu.

Nakon glasova stručnog žirija i publike, pobedu na ovogodišnjem takmičenju Pesma za Evroviziju odnela je Teya Dora sa pesmom „Ramonda“.

U razgovoru za domaće medije u prvim trenucima nakon proglašenja pobednika priznala je da se oseća zbunjeno, te da još uvek „ne shvata šta se dešava“:

  • Mnogo sam zbunjena, osećam se fenomenalno, ne mogu da saberem misli. Mnogo sam zahvalna svima koji su glasali, publici, žiriju, Rts-u. Napravićemo najveći šou ikada, polako kreću da mi se sklapaju misli i počinjem da kapiram šta se dešava – rekla je između ostalog Teodora.

Sinoć se publici ponovo predstavilo 16 takmičara, a pre samog glasanja favoriti su, osim Teya Dore bili Breskvica, Konstrakta, Zejna, ali i Džordži, bivši učesnik IDJShow-a, koji je svojim nastupom i numerom „Luna park“ oduševio publiku, ali i korisnike društvenih mreža i brojne kolege od kojih je dobio veliku podršku.

koliko džordži ima godina
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Teya Dora će predstavljati Srbiju na Evroviziji 2024. koja održava u Malmeu od 7. do 11. maja.

Srbija će nastupiti u prvom polufinalu, koje je na programu 7. maja.

Organizatori ovogodišnje Pesme Evrovizije saopštili su da će voditeljke takmičenja u Malmeu biti Petra Mede i Malin Okerman.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz