Pretraži

„TERAO ME JE DA PIJEM DA BIH BOLJE PEVALA“: Potresna ispovest Andreane Čekić o bivšem mužu

Showbiz
0
Photo: Instagram/andreanacekic

I sama pevačica ga je 2019. godine optužila za zlostavljanje, te je govorila da ju je fizički maltretirao, da je samo zbog ineteresa bio s njom, pa do toga da je terao da pije kako bi bolje pevala.– Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim – ispričala je svojevremeno Andreana, pa dodala:

– Više puta mi je rekao da pevam kao ku*ac kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moji prijatelji – istakla je ona ranije.

Sada se u medijima pojavila informacija je Andreana bila inicijator razvoda, a da ju je suprug molio da se predomisli i kada mu je rekla da je našla novog.

  • Razlog za naš razvod jeste to što nisam mogla da pređem preko prevara, podmuklog dopisivanja sa drugim ženama, psihičkog terora koji sam pomenula, takimičenja sa mnom u poslu, kao ni preko činjenice da je sve to dovelo do toga da se ne volimo, što je glavni razlog. Mesecima posle moje odluke molio me je da se predomislim, da pokušamo ponovo, čak i onda kada sam mu rekla da imam nekoga i da sam srećna u novoj vezi. Pošto nisam želela da mu se vratim, proradila je sujeta, pa je odlučio da mi napravi pakao – rekla je Čekićeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz