Pretraži

TEODORA U ULOZI NOVINARA: Pevačica postavljala škakljiva pitanja Ninu (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Teodora Džehverović nedavno je prešla milion pratilaca na svom Instagram profilu. Iako se našla na meti pojedinih pevačica, koje misle da ona kupuje pratioce, Teodoru takvi komentari ne dotiču, a o tome smo pisali OVDE.

Takođe, u znak zahvalnosti svojoj publici poklonila je pesmu "Trezna", koja je za samo dvadeset četiri časa brojila preko milion pregleda.



Kao što smo već pomenuli, ima dovoljno razloga za slavlje kada je njena karijera u pitanju, pa je tim povodom odlučila da organizuje žurku za pamćenje.

Pored svojih najbližih ljudi, među zvanicama našla se i IDJTV ekipa, koja je sa Teodorom razgovarala o zanimljivim temama kada je u pitanju njen život, a u jednom trenutku rešila je da se lati mikrofina, ali ovog puta u ulozi novinara, a njen sagovornik bio je upravo njen partner Nino.

Zbog čega se Nino ne pojavljuje u spotu i kada će se pojaviti, ali i njihov razgovor, kao i intervju sa Eminom Jahović, Editom Aradinović, Surreal-om,dešavanja na TikTok sceni, imaćete prilike da gledate u petak u novom izdanju emisije IDJHOT.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Teodora u ulozi novinara

A post shared by @ estrada.srbija on Sep 29, 2020 at 3:50am PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz