Pretraži

„Bila sam anksiozna, snimala sam da bih skrenula misli sa loših stvari“ Naša popularna pevačica i tiktokerka se prisetila svojih početaka (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/t.popovska

Danas poznata pevačica i tiktokerka, prisetila se svojih početaka na društvenim mrežama, pa kako je došlo do toga da snima za Tiktok.

Mlada pevačica i tiktokerka Teodora Popovska se proslavila na TikToku raznim smešnim klipovima i skečevima, a nakon što je uplovila u vezu sa izvođačem i jednim od osnivača Generacije Zed, Reljom Torinom, ona je odlučila da započne i muzičku karijeru, te su njih dvoje postali prepoznatljiv dvojac.

Nakon nekoliko hitova koji broje milionske preglede, Popovska je u velikoj meri pauzirala svoju TikTok karijeru i skoncentrisala se na muzičku, ipak veliki deo njenih fanova potiče upravo sa ove platforme, a ona se sada prisetila svojih početaka.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POPOVSKA (@t.popovska)

Naime, ona je pre tačno pet godina počela da snima za Tiktok, i to kada je krenula u osmi razred osnovne škole, a sada je otkrila i razlog zbog kog se upustila u te vode.

„Pre tačno pet godina, prvog dana osmog razreda sam odlučila da ću redovno snimati za Tiktok“, napisala je ona, u opisu videa koji je pokazao njene prve snimke na ovoj platformi.

„Očajnički mi se nije išlo u školu jer sam bila mnogo anksiozna tamo, ali ‘stay in school kids’, pa sam odlučila da ću svaki dan pre škole da snimam videe, jer sam bila uzbuđena da radim to, iako tada to nije bilo baš ‘društveno prihvatljivo’ kao sada i zapravo mi se ustajalo za prvu smenu da vidim kako je napredovao Tiktok preko noći“, navela je ona, pa dodala.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POPOVSKA (@t.popovska)

„Prvog dana srednje škole, pre četiri godine, sam se doselila u Beograd zbog iste i to mi je bila ogromna promena u životu. Nastavila sam kao do tada, Tiktok kao „coping mechanism“, snimala sam tiktokove pre, tokom, posle škole, da bih skrenula misli sa loših stvari“, priznala je Teodora.

„Posle par meseci je nastao serijal ‘ta likuša’, kroz koji sam projektovala sve što me je činilo anksioznom u osnovnoj školi.“

Za sam kraj ona je đacima poželela srećan polazak u školu, pa im uputila važnu poruku.

„And the rest is history, srećan polazak u školu, radite ono što volite i samo lagano“, završila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz