Pretraži

TEODORA JE NELOJALNA I NEZAHVALNA: Vuk Mob konačno otkrio zbog čega ne priča sa Teodorom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

U medijima se često spekuliše o tajnim vezama na estradi, a jedna od navodnih romansa o kojoj se dugo nagađalo je svakako ona između Teodore Džehverović i Vuka Moba.

——————– Sponsored ——————–

Spekulacije o njihovoj vezi su se pojavile nakon što su Teodora i Vuk Mob objavili duetsku pesmu "Hijena" čiji spot je sadržao mnoštvo vrelih scena.

Ubrzo nakon toga, njih dvoje su negirali romansu, a od tada nisu imali mnogo toga lepog da kažu jedno za drugo. Međutim, Teodora i Vuk su se sinoć sreli na jednom događaju, a iako su stajali na samo nekoliko metara jedno od drugog, Vuk nije imao lepe reči za koleginicu.



Reper je za IDJTV objasnio zbog čega on i Teodora ne pričaju.

  • Ne znam šta da ti kažem u vezi Teodore. Ne pričamo. Što se mene tiče nikada u životu i nećemo pričati, jer ja ne mogu sa nelojalnim i nezahvalnim ljudima da funkcionišem. Ne kažem da je to ona, ali se u mom slučaju tako pokazala. Možda je ona najlojalnija osoba na svetu, ali se u mom slučaju nije pokazala takva i ja to ne mogu da cenim. Ja sam njoj pomogao kada je bila niko i ništa. A onda je sad ona došla na poziciju kad je neko, a ja sam joj neki neprijatelj, gleda me sa mrštenjem. Ne znam čemu to, jer ja njoj sve najbolje želim u životu – izjavio je Vuk Mob za IDJTV.

    Snimak susreta i celu Vukovu izjavu pogledajte u novom izdanju IDJHot-a u petak od 20h samo na IDJTV-u.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#HIJENA

A post shared by TeodoRA Dzehverovic (@teodora_only_queen) on Feb 17, 2018 at 4:32am PST

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz