Pretraži

Teodora Džehverović otkrila da li se bolje snalazi u ulozi žirija ili takmičara

News
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Iako je stanje za sada neizvesno, pa kandidati još uvek imaju prilike da se nađu u prvom krugu IDJShow-a, Džehverovićeva je na samom početku audicije jasno stavila učesnicima šta traži od njih kako bi mogli da se nađu u njenom timu, a potencijalno odesu i pobedu.Kako je Teodora pre sedam godina upravo i bila na jednom muzičkom takmičenju, dobro su joj poznate obe strane, a u prvoj audiciji za IDJShow ona je otkrila da li se bolje oseća na mestu IDJCouch-a ili na poziciji gde stoje takmičari.

Znate kako, veća je odgovornost na poziciji žirija, a veća trema je kad si takmičar. Ovde mogu da pogrešim i oprostiće mi ljudi, a kada si takmičar ne smeš da pogrešiš – objasnila je ona.

Photo: IDJ

Photo: IDJ

Podsećamo, muzička zvezda ranije je poručila da u takmičarima želi da prepozna energiju, upornost, stav, autetntičnost i naravno talenat, jer želi da vidi "novu Džehvy".

– Uvek potenciram to da sam ja krenula od nule. U mestu odakle sam ja došla je bila misaona imenica baviti se pevanjem. Niko nije verovao u mene, ali ja mislim da sam se tako rodila i da je moralo ovako da bude. Imala sam veliku sreću. U momentu kada sam odlučila da se prijavim imala sam težak period, pa sam rekla sebi "menjaš svoj život i život svoje porodice sada" i to se desilo – rekla je ranije Teodora.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News