Pretraži

TEJLOR SVIFT OZVANIČILA VEZU SA SPORTISTOM: Pevačica konačno uhvaćena sa novim dečkom, evo kako izgledaju zajedno! (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/taylorswift

Već neko vreme se priča o Tejlor Svift i Trevisu Kelsiju za kog se pretpostavljalo da je njen novi dečko, međutim sada je ovaj par prvi put viđen zajedno u javnosti, čime su i zvanično potvrdili da su u vezi.

Pevačica je već nekoliko puta viđena na utakmicama poznatog tajt enda koji igra za Čilse, gde ga je bodrila i podržavala, a već odavno postoje priče da su zajedno, međutim sada je pevačica, koja je krila svoj ljubavni život i bivše momke, rešila da javnosti pokaže kako uživa u ljubavi.

Par je večerao u poznatom njujorškom restoranu nekoliko sati pre nego što su zajedno gostovali u emisiji „Saturday Night Live“. Njih dvoje su uslikani kako izlaze iz auta držeći se za ruke, a potom se kako se svima činilo držao opuštenije od Tejlor koja je spustila glavu i pokušavala da se sakrije od kamera.

Nakon emisije, par je uživao na afterpartiju, a očevici iznose svoja viđenja:

Izgledali su veoma zaljubljeno, ona je jako uzbuđena u njegovoj blizini, lucksta i srećna poput šiparice – izneo je jedan izvor i dodao:

– Držali su se za ruke, razgovarali i ljubili, na glavnom mestu gde su konobari i gde ljudi moraju da prolaze. Niti su marili za bilo šta drugo niti su se skivali, oni su u nekom svom svetu.

Tejlor Svift, Trevis Kelsi
Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
 Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tejlor se još uvek nije još oglašavala povodom nove ljubavi, a on je nedavno rekao.

– Nakon Superboula imao sam osećaj kao da sam na vrhu sveta, a sada je taj osećaj još bolji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz