Pretraži

Tari smeta što je Nenadove priče prave ku**om

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Sha im se požalio na sve što je uradio za nju, koliko je izgubio, a na koji način mu je ona vratila.Tara nije ćutala na ovo, nego odmah vidno izrevoltirana počela o njemu.

  • Ja sam ove godine bila blaga za sve što sam pričala napolju. Imao je šest meseci da me preboli i zaboravi, a on je ušao ovde. Tvoje priče me prave ku*vom i sponzorušom. Nisam rekla da si se pripremao za rijaliti, ali šest meseci nisi pričao ništa. Dok sam pričala sve najgore slao si mi gaće i čarape. Pričao si na klipu, pričaš svaki dan, otkako si ušao prekidaš me. Kupili smo zajedno psa, nakon dan i po smo raskinuli – govorila je ona.

  • Nije, ja sam brinuo o psu… Granulice, veterinar, sve ja. Naš pas koji je završio kod tebe, znaš kako – ubacio se Sha.

  • Tako što je 20 ljudi došlo da te moli. Držala si psa i rekla da ćeš da razbiješ prozor, šutirala si me nogom – rekla je Simova.

  • Priča sve najgore o meni, ljubi se sa mnom i leže sa mnom u krevet – dodao je reper.

  • Pokušavala je četiri meseca da opere sebe od nečega od čega ne može. Činjenice postoje napolju. Tara je pokušala i pokušava svojim prilaskom, znam njen plan, budala nisam! Znam način rada Tare Simov, misli poljubiće me, baci mi rovca i ja ću biti ludak koji je juri po kući – pričao je reper.

  • Devojka se p**a po tebi, napustila te prošle godine i zvala Stefana. Ona je sedela kad smo se svi smejali, rekla ti da ćeš videti posle i na kraju si završio sa njom – rekla je jedna učesnica programa.

  • Da li ona dematuje sebe za ono što je pričala da sam ludak? Ja pokazujem samo da sam slab na nju – dodao je on.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz