Pretraži

„OVAKVE DEVOJKE SU MI FUJ“: Tara Stojanović oštro odgovorila na prozivke, pa otkrila istinu o estetskim korekcijama (FOTO)

Showbiz
0
tara
Foto: Instagram printscreen/iamttarra

Pevačica mlađe generacije, Tara Stojanović, rešila je da odgovori na negativne komentare na račun svog izgleda!

Još od detinjstva Tara je pod budnim okom javnosti, s obzirom na to da je učestvovala u jednom muzičkom takmičenju za decu. Zbog toga je navikla da se često nosi sa ne tako lepim komentarima na društvenim mrežama, ali je ovog puta rešila da oštro odgovori na negativne komentare.

Poznato je da je Tara Stojanović radila određene korekcije na sebi, što je i sama nekoliko puta prokomentarisala, a sada je njena najnovija fotografija izazvala brojne polemike na Instagramu, te je i mlada pevačica rešila da se oglasi ovim povodom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Stojanovic (@iamttarra)

U komentarima ispod njene objave su se mogli pročitati komentari da je Tara preterala sa korekcijama i da joj neke promene koje je uradila na svom licu nisu trebale.

Ona se potom obratila direktno devojkama koje na ružan način komentarišu njen izgled i istakla da joj je jasno u čemu je njihov problem.

„Ali ove devojke što mi ostavljaju ružne komentare ispod slika su mi tako fuj iskreno, nekako mi govori koliko su one u stvari nesigurne i nezadovoljne pa bukvalno ispada jadno. U fazonu sam, devojko nađi život“, napisala je ona, a potom otkrila istinu o estetskim korekcijama.

tara stojanović
Foto: Instagram printscreen/iamttarra

„I čitala sam komentare za moje usne i samo sam htela da kažem da je moja donja usna prirodna, pošto najviše nju prozivate“, istakla je Tara.

tara
Foto: Instagram printscreen/iamttarra

Ona se potom osvrnula i na muške korisnike društvenih mreža koji ostavljaju komentare devojkama.

„A momci koji pišu ružne komentare devojkama tek. Znači ja odmah razmišljam, zamisli momak ti ide po Instagramu i proziva devojke, znači blam.“

tara
Foto: Instagram printscreen/iamttarra

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz