Pretraži

Tara Simov za IDJ o odnosu sa Sha nakon izlaska iz rijalitija, porodici i njegovoj bivšoj supruzi

Showbiz
0
Photo: Instagram/tarasimov

Nakon turbulentnog odnosa koji su prošli u rijalitiji, kao i nakon Tarine diskvalifikacije, dok su bili razdvojeni, ovaj ljubavni par odlučio je da da još jednu šansu njihvom odnosu i opet su zajedno nakon svega. 

Do pomirenja je došlo one večeri kada je reper napustio rijaliti, a u studiju ga je sačekala Tara koja je na iznenađenje mnogih prišla i poljubila ga. I sam reper bio je vidno srećan i iznenađen.

Kako je Tara navela nakon njegovog izlaska njima je mnogo lakše i lepše, jer smatra da je Nenad u istom trpeo pritisak, a ona nije mogla da mu neke stvari dokaže i pokaže da nisu istinite.

Pred samo finale, Tara je rekla da neće biti na istom, ali ona se ipak pojavila, a nas je zanimalo kako, s obzirom na to da je Vladimir Tomović koji je takođe diskvalifikovan kao i ona objasnio da iz tog razloga ne može da prisustvuje.

  • Očigledno je televizija na kojoj se prikazivao rijaliti birala ko im je potreban za program, ko nije, tako da ti što su nepotrebni nisu bili, ti koji su potrebni su bili i to je to. 

Sve je iznenadio poljubac koji je Tara uputila Nenadu, pa nas je zanimalo da li je to planirala ili se dogodio spontano nakon što ga je ponovo videla.

  • Apsolutno ne. Ja sam tako bila ljuta i besna, pa sam davala intervjue pre njegovog izlaska i onda sam govorila ,,ma nema šanse, on mora da se debelo potrudi, opet je zeznuo sa Paulom stvar, to neko ljubakanje i ostalo što je radio u inat meni", jer nije lepo za mene, da to vidim sa druge strane. Njemu se postavljala neka hipotetička pitanja i on je na osnovu toga pravio te greške, ja se o njega nisam ogrešila ni na jedan mogući način, možda jesam preterala u prisnosti sa nekim prijateljima, to što mu je zasmetalo je iskivirano iz mog života, ali mislim da je on mnogo više pogrešio, ali ja kada sam ga videla, ja sam se oduzela, tako daa….

Svi su videli da se reper poslednjih dana u rijalitiju pokajao zbog svega što je uradio, te je molio bivšu suprugu za oproštaj, pa nas je zanimalo kako je Tara prešla preko toga i odlučila da opet bude sa Sha. 

  • Rekao mi je da se izvinio za svoj potupak, što naravno i treba, da ne oseća sažaljenje prema nekome kome je načinio loše, ja bih smatrala da je Nenad loš čovek, tako da mi je to okej, ali te neke druge stvari koje je izjavljivao tipa da je još uvek voli, rekao mi je da je to radio u inat. Tako da uzećemo to da je bio iskren, a kada su u pitanju svađe sada kada su napolju, sve mnogo lakše funkcioniše, ,,Što se tiče rasprave, postoje stvari koje sam mu ja zamerila i koje je on meni, ali to rešimo bukvalno kroz 10 sekundi, ja kažem smeta mi ovo, on kaže okej rešeno i ćao, dok smo u rijalitiju bili opsednuti time gde gleda čovek, a napolju nemamo tih problema".

Reper je u više navrata izjavio da ga svakako čeka razgovor sa bivšom suprugom Ivanom i zanimalo nas je da li Taru plaši taj razgovor, kao i da li se plaši da će možda i njoj uraditi isto, kao što je uradio Ivani sa njom.

  • Ne. Ne može mene niko da poljulja, niti našu vezu, ako ne mogu dušmani, ne može ni njegova bivša supruga. Ja sam mu rekla i pred mojim tatom, kada sam sa njim pričala, da je on varalica za mene i da će ostati varalica i da je normalno i prirodno da on bude oprezniji u odnosu sa mnom, nego ja. 

Kako je u medijima odjeknula vest da zapravo Ivana je ta koja nije htela da Tari da ključ od stana, pitali smo je da li je to istina.

  • Ja ne bih ulazila u te porodične odnose, ali u suštini do Nenada je svašta stiglo, njega su neke stvari iznervirale, poljuljale, međutim ja svakako ne bih uzela ključ od stana. Ja sam Nenadu bukvalno rekla, ajde uzeću ključ od stana i kartice, sve što kažeš, samo da me pusti na miru, da odem spokojno. Međutim, ja sam se njegovima javila, čisto da ih pozdravim, da im kažem da mi je Nenad rekao da im se javim, to je to, niko mi nikad nije odgovorio. U suštini svakako imam gde da živim, napravila se pompa oko mene, kao da sam ja neka beskućnica, koja nema hleb da jede. Imam živog oca, majku. Imam kuću i stan u Beogradu i u Skoplju, ne vidim razlog zašto bi meni neko davao finansije, ja od svojih roditelja imam sve. Ja sam uvek imala sve od svojih roditelja, tako da mene neko komentariše kao sponzorušu je stvarno smešno.

Usput smo je pitali i da li to znači da nije upoznala Nenadove roditelje, na šta je ona odgovorila. ,,Nisam, samo sam se čula sa njegovom mamom, dok je Nenad bio kod njegove mame smo razmenile glasovne poruke, okej je, naravno postoje neke stvari koje meni ona kao roditelj zamera, neki malo veći konflikti završeni sa fizičkim kontaktom između mene i Nenada. Moj tata je ravnodušan što se tiče svega, moji roditelji i ja smo tako postavili situaciju, ja sam crna ovca u familiji (smeh). Sama sam svoj čovek još od 12-13 godine, sama zarađujem, odvojila sam se od svojih, više sam buntovnik od druge dece u porodici. Skrenula sam sa puta, imala sam baš loše periode kada sam bila klinka. Moj tata je rekao šta god tebe čini srećnom, ako te neko dira ti mi kaži, ako te ne dira to je to. Sada idemo u Skoplje, biće ručak kod mojih, kod mog tate, sve se onako postavlja na svoje mesto. Prevelik je pritisak bio unutra, šta kažu mame, tate, jeste nas sačekao pakao što se tiče negativnog publiciteta, ali što se tiče naše okoline i nas sve je okej. 

Kako je Ivana objavila prisnu sliku sa Tomovićem, tražili smo od Tare da prokomentariše istu.

  • Mislim da svako ima pravo na svoju sreću. Sve što nekoga čini srećnim, treba to da nastavi. Opet, ne aludiram na to da su u emotivnom odnosu, možda su samo prijatelji, ona je slobodna žena ima apsolutno prava a ima 5 momaka i 5 muževa.

Pošto se u medijima neretko spominje i njen bivši verenik, pa je nedavno opet osvanula vest da je bila u kontaktu sa njim otkad je izašla iz rijalitija, dok je Sha bio u istom, ona je to demantovala i poručila da se piše svašta, ali bez dokaza.

  • To su apsurdne gluposti. Meni je frapantno šta sve izlazi u poslednjem periodu. Nikakvi dokazi, sve neke priče, tračevi – završila je Simova. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz