Pretraži

Tara Simov se vraća u rijaliti kako bi otplatila dug od 50.000 evra?

Showbiz
0
Photo: Instagram/tarasimov

Kako su pisali mediji, Tara je nakon izbacivanja iz rijalitija dobila kaznu od 50.000 evra, koju sada nema da ispalti.Zbog toga su se najpre pojavile sumnje da će Simova da napusti Srbiju, međutim, izgleda da se pojavila nova opcija koja bi pomogla zadrugarki da vrati dug, a u pitanju je ponono učešće u rijaliti, uz obećanje da će se ponašati pristojno i ispunjavati zadatke koji će doneti gledanost.

Photo: Instagram/tarasimov

Photo: Instagram/tarasimov

 

 Tara želi ponovo da se vrati u rijaliti i ispravi sliku o sebi. Ona je svesna da ju je narod zavoleo tokom pete sezone i kaje se što je sebi dozvolila da svoje učešće u rijalitiju završi zbog repera Nenada Aleksića Sha. To joj nikako nije trebalo. Samokontrola nikako nije bila na njenoj strani – priča Tarina bliska drugarica za “Super TV“, koja je želela da ostane anonimna.

Prema njenim rečima, u poslednjih nekoliko dana razgovarala je tajno sa produkcijom i uskoro bi trebala da se donese konačna odluka.

  • Svesna je da kod sebe nema 50.000 evra i da je nemoguće da taj novac isplati na račun produkcije “Zadruge“. Ona pokušava da dogovori da joj se oprosti dug, a da uđe i tako ga isplati. Ona jedino što pokušava da dogovori jeste da ipak dobije pesmu, koja joj je bila obećana pre nego što je napravila čitav haos  – zaključuje ona.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz