Pretraži

Tara Simov preti Sha smrću iz rijalitija!

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Tara je na osnovu čestitki koje je dobila zaključila da je njen pas April kod repera, pa ej zbog toga urlala na sav glas.

  • Ja ću zbog tog psa preklati sve svoje drugarice kada izađem odavde, to da vam bude jasno. Idem za petostruko ubistvo u zatvor. Ja sam jasno i glasno stavila do znanja da Sha može da je vidi nekad. Tebe ću prvog preklati kada izađem odavde, pi*ko jedna. Samo koristiš prilike, samo koristiš to što sam dobra. Kad sam loša pljuje me, kad sam dobra iskorišćava. Moj pas je moj pas, gde sam ga ostavila tamo će i biti. Kakav Sha, bre?! 


Takođe, Simova je kroz priču provukla i to da je Sha pretio i samoubistvom i dala svoje prognoze za dalji tok ove priče. 

  • Ne možeš se otkačiti budale, ne možeš. Budeš dobra da ne ke**a, da ne pljuje, da ne preti samoubistvom, budeš dobra, pa ti uzme psa na kvarno. Pa kada izađem biće priča ,,Osam meseci je bio kod mene, ja sam se vezao, ja ću da se ubijem". Ja ću da te ubijem.

  • Nenad Aleksić Sha, bude li prišao mom psu, bude li ga pomenuo, sve ću vas preklati kada izađem odavde, sve komplet – zaključila je besna Tara, pa tražila da ide u Urgentni centar jer je slomila ruku tokom svog izlaganja.

Međutim, Sha nije ostao imun na ove prozivke, te se javno obratio putem svog Instagrama, a šta je izjavio možete pročitati OVDE

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz