Pretraži

Tara Simov ponovo ušla u rijaliti evo i koji je razlog

Showbiz
0
Photo: Instagram/tarasimov

Tara Simov odlučila je da ponovo uđe u rijaliti u kom je već bila, iako je nedavno demantovala svoj ulazak u isti, što možete pročitati ovdeS obzirom na to da je izjavila da je finansijski stabilna i da je zadovoljna sada, mnoge je iznenadio njen ulazak u rijaliti, a njen blizak izvor otkrio je za jedne domaće medije, šta je zapravo razlog njenog ponovnog ulaska. 

  • Tara je svesna koliko je navukla besa u prethodnoj sezoni i sada želi da ispravi sliku o sebi u javnosti. Ulazak u rijalitiji je bila jedina opcija kako joj se život ne bi pretvorio u pakao. Napolju je dobijala brojne pretnje zbog veze sa tada oženjenim Ša i to joj nije nimalo prijalo – rekao je izvor i dodao:

Jedan od razloga je zbog kog je ušla je i dobar honorar koji je dobila. Ima nešto malo dugova da otplati od prošle sezone, ali bi mnogo novca trebalo da joj ostane u džepu. Jedini problem može biti ponovni susret sa Matejom kojem neće biti nimalo prijatno kada je vidi. Emocije između njih svakako su i dalje tu, tako da će u narednim nedeljama još više da se probude. Valjda će Tara uspeti da se iskontroliše, mada poznavajući nju smuvaće se sa Matejom posle određenog perioda – zaključuje izvor za domaće medije. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz