Pretraži

Tara Simov otkrila da li će nakon raskida vratiti 50.000 evra Nenadu Aleksiću

Showbiz
0
Photo: Instagram/tarasimov Instagram/nenadaleksicsha
  • Nismo zajedno i to je to! Jednostavno naš odnos je trpeo zbog nekih stvari koje su u poslednje vreme počele da se nagomilavaju. Teško nam je da komuniciramo , a najveći problem u našoj vezi je razlika u godinama – rekla je Tara i dodala:

  • Problem je u meni i činjenici da mi se u poslednje vreme desilo mnogo stvari. Ne samo rijaliti, već i život i svi izazovi koji on nosi. Nama ne fali ljubavi u vezi, Nenad me obasipa pažnjom, ali postoji niz drugih faktora koji su sada nerešivi. Krenula sam kod psihijatra jer mi je sve postalo naporno, teško mi je da održavam ljubavnu vezu i od svega sam se udaljila – zaključila je Tara. 



Tara priznaje da je njihova veza bila "izgrađena na pogrešnom temelju".

– Nenad očekuje od mene da dane provodim u kući s njim, a ja sam navikla da ceo dan budem napolju, s prijateljima, u kafiću, u teretani. Izašla sam sa prijateljima u grad, a oni mi dali čestitku na kojoj je pisalo 'Tara, srećan raskid' i pustili je na video bimu na splavu. Ja to nisam tražila, ali sam čula da je posle Nenad zvao da dobije i on tu poruku – rekla je Simova i otkrila da li namerava da mu vrati 50.000 evra koje je potrošio na njenu kaznu zbog diskvalifikacije iz rijalitija u kom su učestvovali.

  • Nemam nameru da mu vratim 50.000 evra jer ja taj novac nemam. S druge strane, nisam mu ni tražila da mi plaća kaznu. Drugačije bi bilo da mi je dao 50.000 evra pa da ja radim s tim novcem šta želim – jasna je bila Simova. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz