Pretraži

Tara Simov izbrisala Sha-a i otkrila da li ima novog partnera

Showbiz
0
Photo: Instagram/tarasimov

Bivša rijaliti učesnica nakon raskida sa reperom Nenadom Aleksićem otkrila je da li se nešto promenilo ili desilo novo na ljubavnom planu. 

Što se tiče emocija, tu sam na pauzi. Momak ne postoji, ali postoji neko ko je tu kao moja podrška, ali nisam imala ništa sa njim da bi mi bio dečko. Da li će nešto biti tu, videćemo. Eto, prija mi i družimo se – rekla je Tara za jedne domaće medije. 

Taj neko je tu pored mene da mi pomogne da prebrodim ovu traumu. Imam traume iz detinjstva, i sad opet, evo – otkrila je Simova, misleći na buran odnos koji je imala sa oženjenim Sha u rijalitiju. 



Nakon svega što se dogodilo između njih, Tara je dala šaljiv komentar kada je u pitanju Sha i njegove izjave u poslednje vreme, gde spominje bivšu ženu. 

– Ša ima preveliko srce, jer voli i bivšu ženu i bivšu devojku – rekla je Tara u šaljivom tonu, a onda se nadovezala na priču njenih bivših:

 Nemam vremena da se bavim bivšim momcima, niti da im kupujem stvari! Ima ko će da im kupi – jasna je bila Simova. 

Ona je otkrila i da li će prisustvovati finalu rijalitija:

– Neću moći da dođem na finale zbog toga što primam nagradu za rijaliti-ličnost godine (smeh), a onda je podelila i kakvi su joj planovi što se tiče muzičke karijere.

  • Velike planove imam i sve je to bliska budučnost. Uskoro ću imati prvi nastup, a u zavisnosti kako se ja budem osećala, tako će ići moja muzička karijera – rekla je bivša rijaliti učesnica. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz