Pretraži

Tara nakon diskvalifikacije iz rijalitija napušta Srbiju?!

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ tarasimov

Ona je sada, prenose mediji, odlučila da napusti Srbiju, a prema navodima izvoru bliskog zadrugarki, ona će otputovati u Makedoniju kod svog oca.



  • Tara danima histeriše i plače. Ne može da dođe sebi zbog svega što joj se dogodilo. Proklinje dan kada je napustila rijaliti jer je sada čeka kazna od 50.000 evra. Kod sebe nema ni dinara, a svesna je da će kaznu morati da plati, pogotovo ako ovo bude poslednja sezona rijalitija – ističe izvor blizak Tari, koji dodaje da je Tara svesna svojih grešaka:
Photo: Instagram/ tarasimov

Photo: Instagram/ tarasimov

 

  • Ima sreću što je porodica u svemu podržava maksimalno. Otac i majka su se odmah javili nakon diskvalifikacije i ponudili svu potrebnu pomoć. Kako bi vratila u normalu, Simova ima plan da pobegne za Makedoniju kod oca Gorana kako bi se izolovala od svega. Ne može da podnese medijski pritisak nakon diskvalifikacije i želi da što pre sve zaboravi – navodi taj izvor za Kurir.

Tara, prema istim navodima, ne napušta stan od kad je izbačena iz tog programa.

  • Povukla se u sebe. Ne želi da iko ima kontakta sa njom. Porodica je tu za nju, ali je sve prijatelje izbrisala iz svog života. Neraspoložena je, nervozna i besna. Nimalo joj ne prija sve ovo što se dogodilo, zato ni ne izlazi iz stana – kaže izvor.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz