Pretraži

,,TARA JE VEŠTICA, OMAĐIJALA ME JE“: Sha osuo paljbu po Tari Simov nakon ponovnog raskida

Showbiz
0
Screenshot: YouTube/IDJVideos.TV

Sha je otkrio u kakvom je trenutno odnosu sa Tarom posle svađa koje su imali u proteklom periodu.

  • Meni je bitno da u glavi nisam napet. Rijaliti učesnici me ovaj put ne zanimaju, neću da se vezujem za ljude, radiću šta mislim da je pametno. Sinoć sam rekao da kada je Tara okej, sve je super, čim prebaci ja se iznerviram. Od juče smo okej, ne znam, kada bi ovako ostalo, bilo bi nam banja… Ja sam na ulasku rekao da neću biti sa njom, ali kada mi priđe meni je lepo, prija mi. Posle žurke smo se ljubili, sad već ne znam. Mene druge devojke ne zanimaju, nemam pravi odgovor zašto nismo zajedno – rekao je Nenad i osvrnuo se na vreme pre ulaska u rijaliti.

  • Ja sam napolju funkcionisao normalno, viđao se sa drugim devojkama. Kad je blizu mene, onda ćao, ili me mađija nešto ili je veštica, stvarno ne znam. Tara isto priča jedno, a ispada drugačije. Kada god ona laže, ja upadnem, a njoj to ne prija. Neću da ulazim sa ručnom ovde, pričam šta jeste i kako jeste… Ne znam zbog čega radi neke stvari, ona govori nešto što ne misli. Ja je nisam jurio kao prošle sezone, mislim da joj prija moje prisustvo – dodao je reper.



Aleksić je govorio i o durženju sa Tarinim bivšim Matejem, Anđelom i Marijanom sa kojima mu je Simova prethodno zabranila kontakt i zapretila raskidom.

  • Što se tiče Mateje i Anđele, prija mi ta energija. Oni se ne hvale, normalni su i prija mi njihovo druženje. Ja ću se družiti sa njima, mada znam da kada izađemo napolje, od toga nema ništa. Ja sam bio u haosu kada sam izašao, trebalo mi je vremena da dođem sebi, a onda mi se neki ljudi nisu javili i tu su pokazali ko su. Ne idem srcem više. Što se tiče Marijane Zonjić, to je uvek bilo usput, stvarno ima mnogo žena lepih i kvalitetnih, moja simpatija iz Makedonije je ista kao Tara, Monika nije visoka ali je fit, crna, tako nekako moj fazon. Ne volim devojke sa velikim grudima, to je moj fazon. Ja sam i Tari pričao, ona mi je rekla da ako uđem u vezu sa Tarom da se više ne javljam – objasnio je Nenad.

  • Što se tiče Anđela, tu je plićak u glavi, ne mogu o tome. Anđelo je cimao Taru po raskidu, to je inat, čist. Ja sam takav da se neke stvari ne rade, ako je moj drugar u vezi sa nekom devojkom, ja ne odgovaram na poruke i to je tako. Nema mi jačinu to što on priča. Šuplja priča. Ja nisam ljubomoran na njega – zaključio je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz