Pretraži

TANJA SAVIĆ ŠOKIRALA: Mislila sam da su me bičevali!

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/tanja_savic_fanclub

Tanja je konačno razjasnila svoj emotivni status, te istakla da je spremna za novu ljubav, ali da u njenom životu nema trenutno pravog muškarca. Podsetimo, ona se duže vreme dovodila u vezu sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem.– Mislim da je sve bila medijska želja da ja nađem srodnu dušu. Sada sam ojačala, pa mi je trebao muškarac s kakvim su me i povezivali. Dve godine sam sama, što se i vidi po meni. Niko se ne usuđuje da mi privuče pažnje. Žena sam koja je spremna na ljubav – istakla je pevačica.

Pevačica se nedavno vratila sa turneje koju je imala po Americi, a sad je otkrila kakvo iskustvo je tamo doživela, kao i zbog čega ne pije alkoholna pića:

– Alkohol nikako ne konzumiram, ni u privatnom životu, a kamoli na nastupima. Ako popijem jednu čašu nečega odmah se napijem, tako da bolje ne – kazala je Savićeva kroz smeh pred našim kamerama, pa progovorila o danima u Las Vegasu.

Otkrila je i da je zarada koju je ostvarila u Americi bila dobra.

– Pare su padale po podu, to je bilo najjače! To je bilo kraljevski, zaista. Mislila sam prvo: "Šta je ovo, nešto me udari sa strane…", nisam znala šta se dešava – rekla je Tanja, pa dodala:

  • Znate, tamo ima transvestita, pa vas tako malo nekad bičem puknu… (smeh) Imate tamo sve, sve! Žao mi je što to, na primer, nisam doživela. Moje kolege muzičari, moj bend, on je to doživeo, čak i to udaranje bičem! (smeh) Dobro su prošli!

  • Mislila sam da me je neko puk'o bičem, ali nije. Dobro je da su bile pare! – dodala je Tanja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz