Pretraži

Tanja Savić ponovo u strahu zbog dece

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Pevačica je u strahu da će joj Dušan opet oduzeti sinove, kao što je to već jednom uradio, prenose domaći mediji. 



Tanja Savić sinove, Maksima i Đorđa, ne sme da preseli iz Smedereva u Beograd, kako bi se vratili u školu gde su išli, iako je već uveliko počela školska godina. 

  • Tanja se plaši, ma koliko delovala jako. Dušan joj preti otmicom dece, navodno ima svoje ljude u Beogradu koji će za njega sve učiniti i žena više ne zna šta da misli i u šta da veruje. Pedagozi su joj savetovali da deca nastave školovanje u istoj ustanovi jer bi im tu već sve bilo poznato, preskočili bi još jedan period adaptacije i stresa od promene, ali Tanja se boji Dušana. On ne odustaje, i dalje je blati, laže, preti, ona ne zna šta njemu može da padne na pamet. Ako je jednom pokupio i odveo decu, što ne bi ponovo. Deca njega vole, oni nisu svesni šta je sve uradio njihovoj mami, a Tanja neće da ih time opterećuje i okreće protiv oca – rekla je pevačicna komšinica iz njenog mesta Radinac i dodala:

Njoj bi mnogo značilo da neko iz porodice decu vodi i čeka posle škole kad ona ne može, ali to je sve teško ogranizovati.

Da pevačica nije ni u malo zavidnoj situaciji, svedoči činjenica i da je pre samo nekoliko meseci uspela da sinove Maksima i Đorđa vrati u Srbiju, nakon što ih je Dušan prošle godine odveo u Australiju bez njene dozvole i znanja, a zatim branio kontakt sa njima.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz