Pretraži

„TANJA SAVIĆ JE KONAČNO SREĆNA“: Pevačica o odnosu sa političarem

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Izjave o navodnoj vezi pevačice sa Stanivukovićem do sada je davao Tanjin bivši suprug Dušan Jovanović, ali Savićeva je posle duge tišine odlučila da odgovori novinarima.

Ona je na Instagramu apelovala na novinare da prestanu da sazivaju ljude iz njenog okruženja i traže im izjave o njenom odnosu sa političarom.

Screenshot: Instagram/tanja_savic_private

Screenshot: Instagram/tanja_savic_private

– Poštovani novinari, kroz godine koje sam na estradi pratite moje uspone i padove i pre svega sam zahvalna na dugogodišnjoj saradnji sa vama. Nisam se osvrtala kada ste zvali moje roditelje i tražili njihove komentare na konto mojih odluka, podržali ste me u borbi za moje sinove. Nadam se da ćete ozbiljno shvatiti moj ljubazni apel da prestanete da sazivate sve ljude iz mog okruženja i tražite njihove izjave. Život ide dalje bez obzira šta ćete kao tuđu izjavu dobiti. Od sada pa nadalje i ubuduće biće dovoljno da stavite – Da, Tanja Savić je konačno srećna.



Prethodno je pevačica na Instagram storiju napisala.

  • Novinari, gde se gasite? Hajde sad malo na off.

Podsećamo, navodna veza Tanje i Draška prvi put se našla u žiži javnosti u januaru ove godine, kada su zabeležene slike da su zajedno bili na Jahorini, a postoje i snimci sa Tanjinog nastupa na kojima su zagrljeni.

Nešto kasnije, "isplivala" je informacija o njihovoj aferi, međutim, ispostavilo se da su pevačica i političar već okončali vezu. Navodno, rastali su se zbog njegovog neverstva, ali Savićeva je sada odlučila da njihovoj ljubavi da još jednu šansu.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz