Pretraži

„Konačno i ova žena blista“ Tanja Savić pokazala luksuz u kom uživa, pa fotkama u kupaćem kostimu zapalila Instagram

Showbiz
0
Foto: Instagram printcsreen/tanja_savic_private

Poznata pevačica Tanja Savić privukla je veliku pažnju objavama na društvenim mrežama, putem kojih je pokazala kako uživa u luksuzu, pa fotografijama u kupaćem privukla veliku pažnju.

Poznato je da Tanja od prošlog leta uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim pilotom Mukijem, a da joj ljubav prija govori i činjenica da izgleda nikad bolje, što potvrđuju njene objave sa luksuznih odmarališta.

Naime, poznata pevačica je za razliku od svojih kolega odlučila da ovog leta uspori tempo i smanji broj nastupa u toku letnje sezone. Tanja je odlučila da više vremena posveti svojoj deci i izabraniku, te da što više bude sa njima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Tako se ona posvetila putovanjima, pa je nedavno sa svojim izabranikom posetila ostrvo Krit, gde je uživala u prelepom odmoru.

Ona je sada sa pratiocima podelila u kakvom je luksuzu uživala tokom ovog putovanja. Luksuzan smeštaj, prelepe plaže, kupanje u đakuziju i uživanje u morskim čarima bile su deo ovog putovanja.

Ipak, ono što je privuklo naročitu pažnju na ovim objavama jesu delovi gde se Tanja pojavljuje u kupaćem kostimu. Ona je za ovu priliku odabrala minijaturni roze kupaći, a fanovima nije promakla ni njena figura koja uopšte ne odaje utisak da pevačica ima dvoje dece.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

„Konačno i ova žena blista“, „Uživa Tanja u svakom trenutku, jer ti to zaslužuješ!“, „Uživaj Tanja zaslužila si i puno radila“, „Bravo dušo volimo te“, „Najzgodnija najljepša najbolja i ostala kraljica“, „Volim srećne ljude , jer oni nešto divno u meni bude“, bili su samo neki od komentara ispod ove objave.

Podsetimo, pre nekoliko nedelja Tanja je podelila i kako uživa u jednom hotelu u Budvi, takođe sa Mukijem i sinovima, ali je ona tom prilikom provozala i jahtu i privukla veliku pažnju svojih fanova.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz