Pretraži

„Sva sreća stala sam na vreme sa tim“: Tanja Savić progovorila o estetskim korekcijama, pa otkrila šta ne bi više NIKADA radila na sebi

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Tanja Savić neretko je tokom svoje dugogodišnje karijere ponela kompliment da je jedna od najlepših pevačica na našim prostorima, a sada je otkrila da li je nešto radila na sebi.

Tanja iza sebe ima karijeru dugu dve decenije, a iako je prolazila kroz nekoliko fizičkih transformacija, ona je ostala dosledna crnoj boji kose, zbog čega je postala jedna od najprepoznatljivijih crnki na našim prostorima. Pored toga, pevačica pleni svojim izgledom gde god da se pojavi, a sada je iskreno otkrila da li je i šta radila na sebi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

„Ako se estetskim operacijama može nazvati hijaluron onda jesam za. Pod nož nikada nisam išla, jedino što sam radila jeste taj hijaluron. Videla sam da svi to rade, pa sam uradila i ja, budala. Sva sreća stala sam na vreme sa tim. Ali, ostalo mi je malo tu… Pošto je žena koja mi je to radila, izgleda ubola nerv, malo sam kao Silvester Stalone. Šalim se malo, imala sam ja to i prirodno malo, ali izgleda da je i to malo uticalo. Ja generalno imam prirodno pune usne…“, priznala je ona.

Tanja je trenutno u jeku priprema za svoj koncert u Areni kojim će obeležiti 20 godina karijere, a pored pripreme reportoara, ona je otkrila da li će korigovati i svoj izgled pred izlazak na veliku binu.

„Trenutno nemam botoks, iako mi kažu da treba da uradim zbog koncerta. Ja želim da budem prirodna baš zbog toga, da publici mogu da dočaram svoje emocije, trebaju mi ove moje bore…“, istakla je ona sinoć u „Ami G Show-u“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz