Pretraži

Tamara Kalinić u društvu Zlatana Ibrahimovića i Travisa Skota! Influenserka, reper i proslavljeni fudbaler nisu skidali osmeh sa lica, a evo gde su se provodili (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:tamara

Tamara Kalinić viđena je na jednom događaju sa velikom muzičkom rep zvezdom, ali i poznatim fudbalerom sa naših prostora, zbog čega se digla bura na internetu.

Kada je influens svet u pitanju jedna od influenserki sa naših prostora koja je napravila vrtoglavi uspeh je sigurno Tamara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Svojim jedinstvenim stilom i istančanim ukusom za modu koji je vidljiv u svakoj njenoj objavi uspela je sebe da kotira visoko u influens svetu, ali i u svetu mode, i to ne samo kod nas nego i na svetskoj sceni.

Pored toga što sarađuje sa raznim velikim brendovima, ona odlazi i na njihove revije kao jedna od specijalnih zvanica, a sada je njena saradnja sa svetskim brendovima prešla na viši nivo.

Foto:Printscreen/Instagram:cincoro/acmilan

Ona je viđena na promociji jednog alkoholnog pića gde joj je društvo pravio njen verenik, ali pored njega za Tamarinim stolom su bili Trevis Skot i Zlatan Ibrahimović.

Gosti su bili prilično nasmejani što se moglo videti na snimcima, a u nekoliko kadrova su uhvaćeni i Trevis, Zlatan i Tamara kako komuniciraju.

Foto:Printscreen/Instagram:cincoro/acmilan

Moglo bi se reći da je Tamara bez sumnje postala deo svetskog džet seta, budući da ovo nije prvi put da prisustvuje važnim događajima na kojima se našla u društvu nekih od najvećih imena iz sveta mode, sporta i muzike.

Ne smemo zaboraviti da je Naomi Kembel jedna od njenih prijateljica iz javnog sveta, te su čak i novu godinu proslavile zajedno.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz