Pretraži

TAJNA KOJU JE DUGO SKRIVALA: Tajra Benks otkrila koji estetski zahvat je imala

Showbiz
0
Photo: Instagram/tyrabanks

Uskoro će proslaviti svoj pedeseti rođendan, a nedavno je otkrila za jedan magazin da često odlazi u kozmetičke salone, u kojima, uz pomoć određenih tretmana, održava svoj mladoliki izgled.– Gledam se u ogledalo i ne osećam se kao da imam pedeset, mislim da su pedesete nove tridesete – izjavila je Tajra za jedan magazin.

Nedavno je uzburkala javnost kada je izjavila da se nije podvrgla estetskim zahvatima u pripremi za nadolazeći pedeseti rođendan, ali ostavila je mnoge u neizvesnosti jer nije pružila precizne detalje o tome da li je bila podvrgnuta zatezanju lica pre toga.

 

Photo: Instagram/tyrabanks

Photo: Instagram/tyrabanks

 

 

  • Stalno govorim da imam 50 godina, iako nemam, kao izgovor. Kada me ljudi pitaju, ja kažem: "Ne radim to – imam pedeset godina". Ili: "Samo ću vam reći šta mislim, jer imam pedeset godina."

S obzirom na misteriju koja okružuje njene estetske zahvate, nismo mogli da se ne zapitamo šta se krije iza njenog blistavog izgleda. Ipak, Tajra je bila voljna da govori o jednoj operaciji koja je privukla pažnju javnosti – operaciji nosa

  • Priznajem! Imam nadogradnju, i operisala sam nos. Osećam da imam odgovornost da kažem istinu – istakla je Tajra.

Što se tiče proslave njenog pedesetog rođendana rekla je da nema u planu da pravi veliku žurku i da joj je jedina želja da ode u Diznilend sa porodicom.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz