Pretraži

„TAČNO JE DA SAM BIO POZITIVAN NA KOKAIN“: Ispovest Darka Lazića nakon hapšenja

Showbiz
0
Photo: Instagram/darkolazicofficial

Prema njegovim rečima, tačno je da je bio pozitivan na kokain, ali smatra da mu je neko podmetnuo drogu u piće.–  Tačno je da sam bio pozitivan na kokain, ali ga nisam konzumirao! Da sam se drogirao, sigurno ne bih dobrovoljno pristao da mi rade test! Sarađivao sam sa policijom baš zato što sam znao da ništa nisam uzeo – kaže Darko i dodaje:

– Jedino logično objašnjenje za to što je u mojoj krvi pronađena droga jeste da mi ju je neko sipao u piće ili da sam pio iz tuđe čaše! Na tom rođendanu je bilo dosta meni nepoznatih ljudi… – tvrdi on.

Photo: Instagram/
darkolazicofficial

Photo: Instagram/ darkolazicofficial

 

Kako ističe, te noći je pribegao alkoholu jer je njegova verenica Barbara Bobak tražila od njega da pauziraju vezu.

  • Bio sam utučen jer je Barbara tražila da napravimo pauzu u vezi… Zato sam tugu lečio alkoholom. Popio sam nekoliko čašica, što je test i pokazao – navodi Lazić.

Inače, pored toga što je vozio pod dejstvom alkohola i droga, policija je utvrdila i da on nema vozačku dozvolu od 2013. godine.

Međutim, folker tvrdi suprotno i navodi da je vožnju položiou inostranstvu, te da dokumenta još uvek nije preuzeo.

– Iskreno se kajem zbog svih prekršaja koje sam napravio, obećavam da mi se to više neće ponoviti. Pogrešio sam, ali šta ću, živ sam čovek. Sada sam svestan da takve stvari više ne smeju da mi se događaju kako ne bih ispaštao ni ja, a ni neko drugi u saobraćaju – zaključuje on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz