Pretraži

Svima stavio do znanja da je nastavio dalje: Bivši muž Arijane Grande pokazao novu devojku (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:arianagrande

Bivši suprug pevačice Arijane Grande, agent za luksuzne nekretnine, Dalton Gomez, nakon razvoda je rešio da nastavi dalje, pa se sada na Instagramu pohvalio fotografijama na kojima pozira sa novom devojkom.

Arijana Grande i njen dvadesetsedmogodišnji suprug, agent za luksuzne nekretnine, Dalton Gomez nedavno su se razveli nakon dve godine braka. O njihovom odnosu se nije puno znala, s obzirom na to da njen nekadašnji suprug nije javna ličnost, Arijana je ljubomorno čuvala detalje njihovog odnosa od svetske javnosti.

Premda je vest o razvodu šokirala mnoge, kako navode strane mediji, pevačica nije dugo patila za bivšim mužem. Naime, malo nakon razvoda počela su šuškanja da je pevačica stupila u vezu sa poznatim glumcem Itanom Stejlerom, a mogli su se čuti i navodi da je pevačica upravo zbog njega ostavila supruga. Kako su mediji prenosili, Arijana i Itan su se upoznali na snimanju filma „Wicked“, a ubrzo su među njima planule strasti.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maika Dillon Monroe (@maikamonroe)

Ipak, čini se da Arijana nije jedina koja je nastavila dalje. Naime, njen bivši muž, Dalton Gomez je malo nakon razvoda stupio u vezu sa glumicom Maikom Monro, a sada je rešio da sve podigne na viši nivo.

Naime, agent za nekretnine i glumica su juče romansu ozvaničili na Instagramu. Oni su objavili nekoliko fotografija na kojima vidimo da je strast planula. Glumica i Dalton nisu mogli da se zaustave tokom grljenja i ljubljenja.

Inače, ova prekretnica na društvenim mrežama došla je osam meseci nakon što je Arijanin bivši suprug prvi put povezan sa glumicom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz