Pretraži

SVIM SRCEM UZ SRBIJU: Ove poznate ličnosti javno su podržale Konstraktu pred večerašnji nastup (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/s

Konstrakta će nastupiti pod rednim brojem tri, odmah nakon Finske i Izraela, a kako je juče izjavila, s obzirom na to da će se naći na velikoj sceni, moguće je da će imati tremu.

U želji da je ohrabre, našoj umetnici su brojne poznate ličnosti, među kojima su pevači, glumci i influenseri, javno pružili reči podrške na društvenim mrežama.

Tako, jedna od njih je Jelena Karleuša, koja je na Instagramu napisala da je izuzetno zadovoljna našom predstavnicom na takmičenju.

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

 

Ona je bljesak. U mislima šaljem cunami pozitivne kreativne energije našoj predstavnici! Neka nam broj 3 donese sreću. Idemo Konstrakta! Idemo Srbijo! Idemo broj 3 – napisala je pop diva između ostalog.

Marija Mikić, koja je i sama učestvovala na "Pesmi za Evroviziju 22", kada je odlučeno da će Konstrakta ići u Torinu, takođe je podržala pevačicu i pozvala dijasporu da glasa za nju.

Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

 

  • Dijasporo, večeras jako! Umetnica mora proći dalje – napisala je ona na Instagram storiju.

Podrškama su se priključile i naša pobednica na ovom takmičenju Marija Šerifović, Nataša Bekvalac, Edita, Ana Sević, Nikola Rokvić, kao i članice grupe "Hurricane", pa su sve tri – Sanja, Ksenija i Ivana podelile na mrežama vizual sa brojem 3.

Dalje, Sara Jo, kojoj je za dlaku izmakla Evrovizija je bez sujete podržala svoju koleginicu, a isto je uradila i Angellina, koja je istaka da Konstarkti predviđa jednu od prvih pet pozicija.

Ono što je još zanimljivo je i da je Novakova supruga Jelena Đoković oglasila na Tviteru, gde je otkrila da je oduševljena ovogodišnjom pedstavnicom.

  • Imamo sjajnu umetnicu ove godine na Evroviziji. Glasajte za Srbiju večeras. Idemo, Konstrakta! Biti zdrava – napisala je Jelena na ovoj društvenoj mreži.

Na kraju i sama Ana je pred nastup poželela sebi i svom timu sreću i poručila da se nada da će i žiri prepoznati njen talenat.

Screenshot: Instagram/konstrakta.official

Screenshot: Instagram/konstrakta.official

 

  • Nadamo se da žiri ima sluha za umetnost. Držite pesnice, večeras glasa žiri – napisala je ona i dodala:

Peremo ruke večeras – zaključila ej ona i izmamila osmeh svim fanovima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz