Pretraži

„SVIH TOP 12 TAKMIČARA IDJSHOW-A ZASLUŽUJU DA BUDU OVDE“: Danica Nikolić iskreno o mnogim temama

News
0
Photo: Promo

1. Kako je Amna shvatila da je IDJShow put kojim treba da krene kada je njena karijera u pitanju?

– Amna je shvatila to kao jednu vrlo ozbiljnu stvar, odnosno mesto gde treba da se vrlo odgovorno ponaša. Njen cilj je da da sve od sebe i vidi se da se jako trudi. Ona je jedan od najvećih radnika u IDJShow-u i u večerašnjoj emisiji će pričati o svemu tome, tako da obavezno pogledajte!

2. Mlađa publika je i te kako zavolela Amnu, zbog njene harizme i dobrog performansa. Da li pored pevanja, ova mlada pevačica poseduje x fator koji je neophodan za buduću zvezdu IDJshow-a?

  • Generalno, pored pevanja svi takmičari imaju neki poseban faktor, odnosno talenat koji će tek pokazati. Mogu da vam obećam da ćete u nedelju u novoj epizodi IDJShow-a videti jedan dobar stage performans od strane Amne, gde se ona i te kako potrudila.

3. Šta misliš da je presudilo da Amna ostane u takmičenju?

 – Najviše je presudila njena boja glasa i to što je lepo prikazala sebe i svoj talenat. Čini mi se da je od samog starta ona favorit mnogih gledalaca, pa i samih Couch-eva.

4. Koliko joj je bilo teško da iznosi detalje iz svog privatnog života?

 – Više smo se u ovom intervjuu fokusirale na karijeru koju treba da započne, muziku i sve vezano za njenu karijeru. Pričala je dosta o svom ocu koji joj mnogo znači, ali smo neke dublje priče i ličnije detalje ostavile za sledeći intervju.

5. Kako se takmičari snalaze van scene show-a? Da li se međusobno slažu?

 – Oni su svi jako zreli i to mi je zapravo najveće iznenađenje, zato što se svi jako odgvorno ponašaju. Ponekad pomislim da nemaju tako malo godina i da nisu tinejdžeri, nego kao da su već ozbiljno pripremljeni umetnici za ovaj posao. Jako su dobri, odlično se snalaze i sve obaveze jako lepo prihvataju što se tiče i snimanja i emisija. 

6. Šta učesnici ovakvog projekta treba da poseduju da bi se nadali pobedi?

 – Mislim da svih 12 takmičara poseduju velike kvalitete koji su potrebni za pobedu. Na samom početku bih rekla da je to talenat, potom scenski nastup i treće, ono što je meni najvažnije, emocija koju bude u ljudima i koju prenose. 

7. Da li su društvene mreže neophodne kada je karijera naših budućih zvezda u pitanju?

 – Društvene mreže su apsolutno jako važne i neophodne, a u narednoj epizodi IDJShow-a saznaćete na koji način su potrebne našim mladim takmičarima. One će biti jedna od ključnih stvari kada su njihove karijere u pitanju. Važno je da svoje favorite pratite na društvenim mrežama, da što više lajkujete njihove objave na Instagramu, videe gde pevaju na Jutjubu i naravno da pratite njihove TikTok profile jer sve se računa. Glas publike je bitan!

8. Da li publika više ceni dobro pevanje i muzičko iskustvo ili odličan šou i spektakl na bini?

 – Mislim da publika voli i jedno i drugo i da oba možemo svrstati u bitne faktore za IDJShow. 

9. Kako se slažu momci iz muzičke grupe "Boy band", s obzirom na to da nisu očekivali takav preokret?

 – Čini mi se da se slažu, mada mislim da postoje već neke zanimljive stvari koje ćemo vam uskoro ispričati o njima. Razmišljaju kao tim i imaju dosta planova kada je njihov scenski nastup u pitanju. Svako od njih ponaosob je individua za sebe, dosta su različiti i zato ih pratimo, da vidimo šta će nam tek doneti. Definitivno nisu očekivali ovaj preokret i bili su jako zbunjeni. Trebalo im je malo vremena da se presaberu, ali su jako srećni i zadovoljni što su deo nečeg novog.

10. Ko je od članova žirija miljenik takmičara?

 – Teško pitanje, ali rekla bih da je to podjednako. Takmičari su ih upoznali i kao mentore i na audicijama i bez obzira što sada svako ima svog mentora svi Couch-evi komuniciraju između sebe i sa ostalim takmičarima. Ne mogu da kažem da imaju miljenika, jer neki obožavaju Darka i tu njegovu smirenost, dok u Teodori vide borbenost i odlučnost, a opet je i Relja kao IDJCouch vrlo iskren i požrtvovan za sve kandidate. Za sada ne mogu da kažem ko je miljenik, ali čim budem saznala i otkrila ko je javiću vam.

11. Da li je žiri po tvom mišljenju izabrao prave kandidate za dalji prolaz u narednu fazu takmičenja?

 – Da, apsolutno! Nisam imala nikakvu predstavu ko će to biti i na koji način će ih izabrati. Bilo je mnogo dobrih kandidata i na audicijama, kao i u daljim fazama takmičenja, ali mislim da su ovih top 12 kandidata pravi izbor za dalji krug IDJShow-a. Svi takmičari koji su u top 12 veoma zaslužuju da budu tu i ovo idealno mesto da započnu svoje karijere, tako da ja tu ne bih ništa promenila.

Večeras na IDJTV kanalu pogledajte našu epizodu sa takmičarkom IDJShow-a Amnom Alajbegović i saznajte sve o njenoj karijeri i najranijim muzičkim počecima. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News