Pretraži

SVI U ŠOKU: Prepiska Rade i Milana Stankovića javnost bacila u rebus

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Naime, Milan Stanković se oglasio putem svog Tviter naloga sarkastičnom porukom, koju je postavio uz svoju fotografiju. 

  • Danas sam izašao iz kuće i živ sam – napisao je on na Tviteru, a onda mu je njegova bivša dugogodišnja devojka, Rada Manojović, odgovorila, što niko nije očekivao.


  • Nije moguće, vrati se brzo unutra, upali tv, otvori sve portale i videćeš da je to što ti radiš nemoguće, bukvalno podvig – napisala je Rada uz stikere koji se smeju, a ovde se koncverzacija nije završila.

  • Ja sam izgleda specijalno hrabar, kad nisam umro na ulici, niti ubio nekoga ovako nemaskiran i "opasan po okolinu" – odgovorio joj je Milan, a Manojlovićeva je konverzaciju nastavila u istom maniru.  

  • Što se kaže – provukao si se kroz iglene uši. Ne, ne, stvarno ne znam kako si se izvukao, imao si suludu sreću. To je jedini realan zaključak koji se nameće. Jer drugačij, stvarno ne znam kako si ostao živ – zaključila je ona. 

Iz prepiske se može videti da je nekadašnji par ostao u dobrim odnosima nakon raskida, a fanovi su vidno oduševljeni komentarisali njihovu prepisku, a neki su se i zapitali da li to i dalje postoje emocije između njih. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz