Pretraži

,,SVI SU JE PODRŽALI“: Milena Radulović igra sebe u autobiografskom filmu

Showbiz
0
Photo: Instagram/mileena_radulovic

Naime, Milena Radulović planira da snimi seriju o traumatičnom iskustvu koje je proživela ona zajedno sa svojim koleginicama sa glume, o tome smo detaljnije pisali OVDE.



Međutim, kako prenose mediji ona ovu odluku nije donela sama, već uz pomoć prijatelja, kolega, ali i psihologa koji joj pomaže da prevaziđe ono što joj se desilo, a što ju je obeležilo.

– Milena sve do sada nije bila spremna da govori o silovanju koje je preživela. Zbog toga je javnost i ostala u šoku kada je nakon 10 godina odlučila da svog učitelja glume, Miroslava Miku Aleksića, prijavi za seksualno zlostavljanje i reši da ga pravno goni – ispričao je za izvor za domaće medije.

Takođe, istakao je da je psihoterapeut u razgovoru sa Radulovićevom saznao da ona radi na scenariju za seriju "Učitelj" prema događaju koji joj se desio i podržao ju je u tome.

– Milenin terapeut smatra da je ideja da se ekranizuje ono što je ona preživela veoma dobra, iz više razloga. Pre svega kako bi svi videli šta se dešavalo iza zatvorenih vrata ugledne škole glume, ali i da ona sama, prolazeći kroz proces stvaranja: pišući, snimajući, a na kraju krajeva i glumeći sebe, prevaziđe traumu koju je doživela. Da ojača psihički i fizički – ispričao je izvor.

Milena je navodno o ovome govorila sa svojim mentorom Draganom Bjelogrlićem kod kojeg je trenutno na masteru, ali i sa drugim glumcima i producentima.

  • Svi su podržali njenu ideju da snimi seriju po istinitom događaju, ali i da ona u njoj zaigra sebe samu, tačnije osobu koju je silovao njen učitelj – zaključio je izvor.

     

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz