Pretraži

„SVI SU BILI PROTIV IMENA“: Marija Mikić otkrila kako se oseća posle porođaja i sve o novoj bebi

Showbiz
1
Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

Marija se nakon porođaja potpuno posvetila porodici, s obzirom da ćerkica nema još ni godinu dana, te je morala da prilagodi obaveze i njoj i novoj bebi.



Marija se u emisiji "Ami Dži šou" pojavila u krem kombinaciji koja joj je savršeno stajala, pa je mnogima bilo neverovatno da se pevačica porodila pre samo deset dana

Iako se pevačica nedavno, sa porodicom, uselila u novi dom koji je namestila po svojoj meri i izjavila da joj je toliko sve odgovara da retko i napušta kuću, ona je otkrila da joj je javnost ipak malo nedostajala.

Malo mi je falilo, javnost, posao, druženje. Hvala Bogu da je sve prošlo kako treba, i bolje nego što treba. Drago mi je što sam ovde, baš mi prija.

Marija i njen izabranik, Jovan, za naslednika su izabrali staro ime Milija, a pevačica je sada iznela to da su mnogi bili protiv ovog imena.

Sin je dobio ime Milija, sa ćerkom smo znali od početka da će biti Đurđa. Svi su bili protiv imena, koje smo dali detetu, ali dečak je bio mio, a i roditelji su mu mili – rekla je ona kroz smeh.

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz