Pretraži

„SVI SMO UZBUĐENI“: Nikola Rađen progovorio o novoj supruzi i prinovi

Showbiz
0
Photo: Instagram/_milica_ristic

Poznati vaterpolista ističe da je imao veliku želju posle dve ćerke da dobije sina, a sada mu se to i ostvarilo.



Svi smo uzbuđeni. Imao sam veliku želju da, posle ćerki Nine i Tee dobijem i muško dete, koje će da nasledi prezime i to će mi se ispuniti. Ćerke se raduju, ali nikako nisu mogle da se dogovore, jedna želi brata, a druga sestru. Sin će biti okružen sestrama koje će ga čuvati, a verovatno i razmaziti, samo se nadam ne baš previše – kazao je Rađen

Njegova izabranica, Milica ne krije da je uspela da izgradi fantastičan odnos sa Nikolinim ćerkama iz prvog braka sa pevačicom Anom Kokić. 

Obe su divne devojčice, lepo vaspitane i za razliku od mnogih iz svoje generacije, dosta zrele. Odmah smo se uklopile i imamo već neke svoje male rituale, često šetamo zajedno, radimo nešto po kući i razgovaramo o svemu i svačemu, najčešće o šminki, fizurama, garderobi, što je i mene dok sam bila tinejdžerka, najviše zanimalo – navela je ona i dodala da nije razmažena ni zahtevna trudnica. 

Ne želim previše da se opuštam, a nema ni potrebe. Planiram da pevam do Nove godine i da se potom nastupima vratim već u aprilu ili maju – rekla je Milica za Gloriju. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz