Pretraži

SVI SE PITAJU KOJU BIVŠU ĆE POZVATI? Svadba Darka Lazića ne prestaje da izaziva pažnju, oglasila se jedna od bivših verenica

Showbiz
0
Instagram/printscreen

Kada se radi o zvanicama, šuška se da je pozvano preko 500 ljudi, kao i veliki broj Darkovih kolega sa estrade. 



Ipak, ono što intrigira sve jesu pevačeve brojne bivše ljubavi. On je dugi niz godina bio u braku sa pevačicom Anom Sević, sa kojom ima ćerku Lorenu, potom je bio u vezi sa Marinom Gagić sa kojom je dobio sina Alekseja. Darko je Marinu i verio, međutim ljubav nije dugo potrajala, pa je on ubrzo uplovio u vezi sa koleginicom Barbarom Bobak koju je takođe verio.

Darko je sada sreću pronašao pored Katarine, koja mu je i ljubav iz mladosti, a pripreme za gala veselje se sada privode kraju.

O spisku zvanica se uveliko nagađa, a pojavile su se glasine da je folker pozvao bivšu suprugu Anu na veselje. Ipak, čini se da je Marinina pozivnica izostala, što je ona i potvrdila.

Čula sam da organizuje svadbu 100 metara od moje kuće. Ja pozivnicu nisam dobila, a i svakako ne bih išla jer smo Aleksej i ja otputovali. Sina je na svadbu zvao danas, ali za takve stvari je mogao malo ranije da me obavesti, a ne dan pred svadbu. Šta da kažem, neka mu je sa srećom – rekla je ona, piše "Kurir".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz