Pretraži

SVI BI HTELI BREDA PITA: Sestre Kardašijan u žestokoj svađi, svaka želi glumca za sebe (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/khloekardashian

Dobro je poznato da osim Kim i Kajli, ostale sestre iz Kardašijan-Džener klana imaju poteškoće u pronalasku pravog partnera. Međutim, Kloi i Kortni smatraju da će njihovim problemima doći kraj od kada su imale priliku da upoznaju Breda Pita.

——————– Sponsored ——————–

Naime, čuveni glumac je bio jedan od VIP gostiju na misi koju Kanje Vest organizuje nedeljom u crkvi, te su sve članice najpoznatije porodice na svetu imale čast da ga upoznaju i druže se sa njim.

Kako prenose strani mediji, Kloi i Kortni su bile oduševljene njegovom spontanošću i harizmom, ali on je više pažnje ipak posvetio Kortni.



  • Njih dve su konstantno bile u njegovoj blizini. Ostatak rijaliti porodice nije obraćao toliko pažnje na njega koliko njih dve. Pokušavale su da mu udovolje i delovalo je kao da se takmiče iza sebe koja će mu biti interesantnija. Ipak, glumac je više pažnje posvetio Kortni – navodi izvor za inostrane medije.

Od tada dve sestre su stalno ljubomorne jedna na drugu i teško im je da budu zajedno u istoj prostoriji.

Iako mnogi fanovi veruju da se radi o običnom traču, nije tajna da su sestre Kardašijan i ranije ulazile u nesuglasice zbog momaka, para ili slave.

Sa druge strane, izvor navodi da je Anđelina Džoli besna na Breda Pita jer uništava svoj kredibilitet družeći se sa rijaliti zvezdama, i prema njegovim rečima, zapretila je da će mu ponovo zabraniti da viđa decu ukoliko ne prekine kontakt sa njima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz