Pretraži

„SVE ŠTO IMAM JA ĆU DA POTROŠIM“: Barbara Bobak iskreno o problemima sa novcem

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/barbara.bobak

Nakon turbulentne veze, veridbe pa potom i raskida, Barbara je vrlo uspešno nastavila da gradi svoj put. Ona se istakla brojnim hitovima i pevačkim talentom, te sada radi punom parom.Zbog slave i većeg obima posla, pevačica je krenula i više da zarađuje, ali je sama priznala da ne zna na pravi način da upravlja novcem i otkrila na koji način je uspela da se izbori sa ovim problemom.

– Ja ne znam da štedim, ja ne znam sa parama sekunde jedne, sve što imam ja ću da potrošim. Potrošiću na gluposti, na hranu, na putovanja. Naravno, ulažem i u posao, ali taj višak novca ne znam da sačuvam. Zadužila sam oca da mi čuva pare. On mi daje na kašičicu koliko mi treba, ostalo ide na štedni račun da se skućim, pošto sam i dalje pod kirijom, pa radim na tome – rekla je Barbara, piše "Blic".

Pevačica nakon veze sa Darkom Lazićem nije javno pričala o svom privatnom životu, niti otkrila da li ima ljubavnog partnera, ali je progovorila o svojim očekivanjima od suprotnog pola.

Ja mislim da bi muškarac trebao da bude ponosan da mu je partnerka jednako jaka kao on i da ne zavisi od njega. Da im faktor uspešnosti i novca ne igra ulogu u odnosu. Muškarci koji se plaše jakih žena su slabići i samim tim mene ne interesuju. Naučila sam da ne dozvoljavam da me iko kontroliše i proverava. Ne treba dopustiti neosnovano nepoverenje koje postoji zbog prošlih iskustava, ne treba dozvoliti da muškarac projektuje traume iz ranijih odnosa na vas.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz