Pretraži

SVE ŠTO DOBIJEM ĆU DATI U HUMANITARNE SVRHE: Karleuša dobila spor sa srpskim medijima koje je tužila

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Naša poznata pevačica našla se u nezavidnoj situaciji kada su svi domaći mediji, kao i mediji iz regiona, pisali o navodnoj aferi koju je imala sa bosanskim fudbalerom. 



Jelena je pomenute navode demantovala, a u više navrata je rekla kako su joj naslovi koji su punili dnevnu štampu i portale, tu sa namerom da joj unište život i kako neće sedeti skrštenih ruku , te će ih tužiti. 

Pevačica je i ostvarila obećano, a sada su presude polako počele da pristižu, te se još jednom oglasila na ovu temu.

  • Kao što svi znate, početkom 2019. godine, posle stravične, medijske, linč kampanje, podnela sam preko sto pedeset krivičnih i parničnih tužbi protiv srpskih medija i njihovih glavnih i odgovornih urednika, kao i urednika portala pomenutih medija. I evo, počele su prve presude. Srbija ipak jeste pravna država, pravda jeste spora ali dostižna. I evo, krenuli smo sa presudama – započela je Jelena svoje izlaganje na svom Instagram storiju.

 – Sve što dobijem daću u humanitarne svrhe i to ću javno objavljivati. Evo, malo satisfakcije za svo zlo koje su mi naneli – jasna je bila Karleuša, a šta je još rekla pogledajte u videu ispod: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jelena Karleuša dobila tužbu protiv medija

@ estrada.srbija је поделио/ла објаву дана 3. Авг 2020. у 2:20 PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz