Pretraži

Sve situacije zbog kojih fanovi misle da se Breskvica verila (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/MC STOJAN

Dobro je poznato da je Breskvica nedugo nakon raskida sa Voyage-om uplovila u vezu sa novim dečkom, sa kojim je i dalje, a njene objave na društvenim mrežama već neko vreme izazivaju sumnju da se mlada pevačica verila.Tako, najnoviji znak kojim je zaintrigirala fanove i izazvala sumnje da je vezu podigla na viši nivo je objava na Instagram storiju, gde je postavila sliku ogromnog buketa crvenih ruža sa mašnom, dok je u opisu ostavila emotikone srca, ali i vereničkog prstena.

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

 

Međutim, ovo nije prvi put da je podrejala ove sumnje.

Tako, jedan od prvih nagoveštaja da je par u prilično ozbiljnoj vezi je video koji je Anđela postavila u septembru prethodne godine, a u kojem je predstavljala svoje nove kućne ljubimce. A, kako se ona prethodno odselila od roditelja, a govorila je u množini, većina je zaključila da je ljubavni par počeo da živi zajedno.

Dalje, objava koja je podigla prašinu u javnosti je ona koju je pevačica postavila još krajem novembra prethodne godine, o čemu je IDJTV već pisao.

Mlada pevačica, koja je juče napunila 22 godine, tada je postavila video kojim je navela fanove da pomisle da se verila, a pojedini su komentarisali da se čak i udala.

Screenshot: Tiktok

Screenshot: Tiktok

 

  • Kada ti se muž vrati s posla nakon dvanaest sati, a ti i dalje na istom mestu kao i kada je otišao – napisala je ona u tom videu i podgrejala sumnje o svom ljubavnom statusu.

Kasnije, u aprilu 2022. ona je još jednom izazvala pravu buru na mrežama, a tog puta postavila je na Instagramu fotografiju bele ruže sa ljubičastom trakom, uvijenom u papir.

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

 

Sve to ne bi bilo čudno da ona nije postavila emotikon belog srca i prstena, što je gotovo pa jasan znak da možda pokušava da fanovima indirektno nagovesti važne vesti.

Mlada pevačica je juče napunila 22. godine, a ovog puta ona je pokazala da je za tu priliku dobila ružu i emotivnu poruku, ali je ostala misteriozna i nije otkrivala od koga je poklon. 

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

 

– Volim te najviše na svetu. Zauvek – pisalo je na poruci ispisanoj na papiru, a sudeći prema sadržaju reklo bi se da joj je ove reči uputio dečko, odnosno potencijalni verenik.

Breskvica je svakako na ovaj način fanove bacila u rebus, a jedna od popularnijih teorija na internetu je da Ignjatovićeva suptilno nagoveštava fanovima da će uskoro uploviit u bračne vode.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz