Pretraži

„SVE SAM RADIO POGREŠNO“: Neven iz In Viva progovorio o velikoj tragediji koja ga je zadesila

Showbiz
0
Screenshot: IDJTV

Njih dvojica se druže od malih nogu, išli su u isto odeljenje u osnovnoj školi, a od pre par godina su i kumovi.



Svoju karijeru započeli su hit pesmom „Tu, tu, tu“, a kada su bili na vrhuncu popularnosti, 2012. godine, dogodila se jedna tragedija zbog koje su odlučili da se povuku iz medija.

Naime, Nevenova devojka, Nevena Dragutinović, poginule je krajem 2012. godine u saobraćajnoj nesreći kada je na nju automobilom naleteo košarkaš Kimani Frend sa Jamajke. VIše od decenije nakon tragedije, Neven navodi da nije znao kako da se ponaša u tom periodu.

Nisam se snašao u tom periodu, sve sam radio pogrešno, nisam znao kada me neko zove da pita kako sam,i da li je taj neko član neke redakcije. Svako ko izgubi voljenu osobu zna da je to neki kraj života za osobu koja izgubi voljenu osobu. To je pokušaj da ponovo živiš. Kada pogledam unazad, žao mi je što kada na internetu ukucaš moje ime izlazi najtužnija vest, a ne naše pesme, i to sve sa gomilom izjava koje ne da nije trebalo da dajem, i ne da nije nije trebalo da se javljam na telefon. Ja sam hteo samo da vrištim da me čuje ceo svet, verovatno je to bio razlog što ima toliko članaka. Jako mi je krivo zbog toga, ljudi nisu trebali da čitaju te mračne vesti, to je trajalo nedeljama. Krivo mi je što me neko nije uzeo da me posavetuje, u tim momentima nisam imao svest o tome šta se dešava – rekao je Neven u emisiji "Ispovesti" na Novoj S.

Pevač je gotovo odmah morao da nastavi sa nastupima s obzirom na to da su malo pre ove tragedije doživeli veliki uspeh svojim hitova. Nevenu je ovo teško palo, ali je zbog svega naučio da odvoji profesionalni od privatnog života.

Užasno teško, propustio sam samo jedan vikend posle toga. Mi samo tada bili na vrhuncu karijere, imali smo dogovorene nastupe za šest meseci unapred. Prvi vikend posle toga sam propustio, a već naredni smo radili u Nemačkoj ili Austriji, tamo se ta vest nije proširila, ne znam kako sam smogao snage da pevam i nastavim dalje. Tada sam bio mlađi, pa nisam imao mentalnu snagu. Sećam se da sam nosio neku kapu na tom prvom nastupu i jedna devojka mi je rekla ‘gde je osmeh’ kada sam silazio sa bine. Tada sam shvatio da oni nemaju pojma šta se dešava u mom životu, da su došli da slušaju moju muziku, moj posao je da im dam osmeh i da im dam lepo veče. Shvatio sam tada da moj život zahteva da imam privatni život, a na bini budeš nešto drugo, to je trajalo nekih četiri meseca, ali sam tada postao profesionalan.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz